Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grupa Rock’n’Berries publicē dziesmu no gaidāmā studijas albuma

Grupa Rock’n’Berries pēc vairāku mēnešu klusuma pauzes klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu latviešu valodā Paradīze.

Grupas solists Oskars Millers norāda, ka "dziesma ir kā aicinājums izvērtēt savus ikdienā pieņemtos lēmumus un to, kā tie ietekmē mūsu un līdzcilvēku dzīves". 

"Ik dienu mēs izdarām neskaitāmas izvēles, bet cik bieži aizdomājamies par to, kādu ietekmi tās atstāj uz mūsu un līdzcilvēku dzīvi? Vai esam godīgi pret sevi un tuvajiem? Un galu galā – vai dzīves nogalē būsim laimīgi par to, kādu dzīvi esam dzīvojuši?" norāda Oskars. 

Dziesmas ierakstā piedalījušies visi grupas dalībnieki: Oskars Millers (vokāls), Jānis Narbuts (basģitāra), Mārtiņš Sliede (ģitāra), Arnolds Jass (taustiņi), Reinis Ašmanis (bungas).  Bekvokālus iedziedājusi mūziķe Katrine Lukins. Vokālu producēšanā piedalījies Roberts Memmēns. Dziesmu miksējis un māsterējis Arturs Indrikovs. 

Dziesmai vienlaicīgi tapusi arī videoversija, kas ieturēta grupai tik raksturīgajā stilā – brīvi un nepiespiesti. Videoklips filmēts Latvijā, kādā siltā augusta dienā, dodoties izbraucienā ar jahtu. Tajā piedalās arī grupas solista Oskara mīļotā meitene – mūziķe Katrine Lukins. 

Dziesma Paradīze ir arī grupas topošā otrā studijas albuma priekšvēstnesis. Albums klajā tiks laists jau šī gada nogalē.

"Atšķirība no pirmā grupas albuma, kurā bijām apvienojuši visas tā laika muzikālās idejas, šis albums skanējuma ziņā jau būs daudz konkrētāks. Tajā iekļauto dziesmu idejas radās pavasarī, kad grupa bija devusies savā pirmajā radošajā nometnē, līdz ar ko arī visi skaņdarbi šoreiz veidoti kopīgi jau no pašiem pamatiem. Ja noklausoties grupas pirmo studijas albumu Smoothie Call, klausītāji bija nedaudz apmulsuši no dzirdētā un nereti jautāja, kurā mūzikas stilu kategorijā tad mūs likt, šoreiz ir sajūta, ka esam atraduši īsto grupas Rock’n’Berries skanējumu," stāsta grupas dalībnieks Jānis Narbuts. 

Tāpat kā dziesma Paradīze, arī pārējās dziesmas grupas otrajā studijas albumā būs klausāmas latviešu valodā. 

Grupa Rock'n'Berries dibināta 2013.gada jūnijā. 2016.gadā izdots debijas albums Smoothie Call, kas ticis nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai Zelta Mikrofons 2017 kā labākais Pop mūzikas albums. Savukārt pati grupa Rock'n'Berries saņēma nomināciju kā Gada labākā debija. 2017.gadā grupa veiksmīgi iekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases Supernova ceturtdaļfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko