Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Improvizācijas šovs SPIEDIENS svinēs 6 gadu jubileju

9. decembrī improvizācijas šovs SPIEDIENS svinēs 6 gadu jubileju un svētku noskaņās uz skatuves kopā ar aktieriem improvizēs – aktrise, Latvijas radio 5 un 360TV raidījumu vadītāja Marta Grigale. Šis būs radošās apvienības SPIEDIENS vienīgais publiskais decembra šovs.

"Man ar improvizāciju nācās saskarties, mācoties pirmajā kursā Londonā. Tas bija ļoti grūti. Man no tā laika ir palikusi trauma, jo bija jāimprovizē uz vietas un angļu valodā. Es smaidu un saku- jā, bet piedalīšos ar lielām bažām. Lai gan ticu, ka Latvijā kopā ar foršiem cilvēkiem, tas būs pavisam citādāk," komentē Marta Grigale.

Šova SPIEDIENS komandas radītā improvizācija šo gadu laikā dzīvo ne tikai uz skatuves vien – reizi mēnesī, bet arī ikdienā, kad tiek domāts par šovu scenāriju, pārsteigumiem, balvām, mēģinājumiem, privātajiem pasākumiem un jaunajiem projektiem. Improvizācijas šovs SPIEDIENS pateicas par sadarbību arī draugiem: Radio SWH, Draugiem.lv, Denim Dream un Diena.

"Katra dzimšanas diena ir īpaša. Tā liek atskatīties uz padarīto un ar lieliem plāniem doties tik tālāk! Esam gandarīti par komandu, kas mums ir izveidojusies, jo tikai tā varam radīt kvalitatīvu humoru, kas priecē nu jau daudzu sirdis", tā radošās apvienības SPIEDIENS producents Krišjānis Caune.

Improvizācijas šovs 9.decembrī notiks koncertzālē GODVIL, Brīvības ielā 214b. Vairāk informācijas www.spiediens.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko