Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Itāļu žurnāls pirmais publicē Midltones bikini foto

Itālijas izdevums Chi pirmais publicējis fotogrāfijas, kurās redzams, kā prinča Viljama sieva Ketrīna gaišzilā bikini, kas atsedz viņas briestošo vidukli, pastaigājas pa pludmali. Britu karaļnams nosodījis publikāciju, paziņojot, ka šādi prese kārtējo reizi iejaukusies karaļnama pāra privātajā dzīvē.

„Mēs esam apbēdināti, ka grāfa un grāfienes privātā atvaļinājuma fotogrāfijas, visticamāk, tiks publicētas āremēs. Ir atklāti pārkāptas pāra tiesības uz privātumu,“ britu karaļnama paziņojumu citē izdevums Guardian.

Žurnāls Chi jau pērn, sekojot Francijas izdevuma Closer paraugam, publicējis Ketrīnas kailfoto, kas tika iemūžināti pāra atvaļinājuma laikā Francijā. Lai arī karaļnams Closer vēlāk iesūdzēja tiesā, Kembridžas grāfienes bildes tika nopludinātas internetā, izraisot sašutumu britu medijos.

Ziņas par to, ka arī šoreiz prinča Viljama un Ketrīnas atvaļinājums Karību jūras salās nav paslīdējis garām paparaci acīm un Kembridžas grāfiene kopā ar savu māsu Pippu iemūžinātas peldkostīmos, satriecis karaļnamu. Izdevums People nedēļas sākumā vēstīja, ka britu preses izdevumi atteikušies iegādāties bikini fotogrāfijas, kuras tiem piedāvātas par summu ne mazāku kā 380 000 ASV dolāru.

Jau ziņots, ka Mistikas sala pieder privātpersonām un kā luksusa kūrorts tiek rūpīgi sargāta no nevēlamiem viesiem, jo atpūtnieki par nedēļas ilgu laiskošanos tirkīzzilas jūras malā greznās villās maksājot vismaz 19 000 dolāru. Taču šoreiz kūrorta saimnieki nav spējuši pasargāt princi Viljamu un Ketrīnu no paparaci uzbāzības. Tiesa gan pagaidām nav zināms, no kurienes iemūžinātas bikini bildes – vai no kādas jahtas līcī, vai no sauszemes.

Itālijas izdevuma Chi skandalozo vāku ar princi Viljamu, tērptu pludmales šortos, un Ketrīnu gaišzilā peldkostīmā iespējams aplūkot šeit. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko