Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ketrīnas Midltones māsa Pippa nonāk krustugunīs medību dēļ

****Izskatās, ka britu karaļnama pārstāvja, prinča Harija skandalozo ballīšu piemēram nolēmusi sekot Ketrīnas Midltones māsa Pippa. Viņa tiek bargi kritizēta saistībā ar piedalīšanos medībās kādā Beļģijas īpašumā, ziņoja ārzemju mediji.

Proti, dzīvnieku tiesību aizstāvji pauduši sašutumu par Pippas piedalīšanos medībās, kurās tika nogalinātas sešas mežacūkas un deviņi brieži, vēstīja Beļģijas laikraksts La Capital.

1.decembrī vienā no miljardiera barona Alberta Freres īpašumiem medības sarīkoja barona mazdēli, un uz tām tikusi ielūgta arī Pippa. 29 gadus vecā Kembridžas hercogienes māsa esot bijusi viena no 20 viesiem, kas piedalījušies medībās. Daudzi no klātesošajiem nav apjautuši, ka viesu vidū ir Ketrīnas māsa, jo Pippa klātesošajiem stādījusies priekšā kā Filipa.

„Ir tik skumji redzēt cilvēku, kurš atrodas tik ietekmīgā pozicījā, izklaides dēļ iesaistāmies tik nevajadzīgā nežēlībā,“ izdevumam Daily Star paudis Džo Dakvorts, Līgas pret cietsirdīgiem sporta veidiem pārstāvis.

Lai arī nav zināms, vai Pippa pati likusi šauteni pie pleca, tiek ziņots, ka prinča Viljama sievas māsa līdz šim vairākkārtīgi apmeklējusi līdzīgus pasākumus.

Pēc tam, kad K.Midltones māsa visas pasaules slavu iekaroja Ketrīnas un prinča Viljama kāzu dienā, presē Pippa lielākoties tikusi pelta, nevis slavēta. Piemēram, pērn Pippa tika ierauta skandālā pēc tam, kad Parīzē, traucoties automašīnā kopā ar diviem pazīstamiem Francijas vecpuišiem, viens no viņiem pret paparaci notēmēja ar ieroci. Vēlāk aristokrāts un dizainers vikonts Arturs de Soltrē publiski atvainojies par savu rīcību, norādot, ka tas bijis neizdevies joks, kurā izmantota rotaļu pistole.

Top komentāri

kritika
k
es ļoti gribu kritizēt visus tos medijus un cilvēkus, kuriem iepriekš Pipas izklaides un dzīves stils bija vienaldzīgs, bet kuri tagad nenoguruši māca viņai dzīvot un krata ar pirkstu.... liekuļi! davai atsakaties no visiem dzīves labumiem - auto, telefona, mājas pilsētā, apģērba utt, jo tā vai citādi, tas viss rada problēmas videi, tādai kāda tā bija kādreiz
Kamikadze
K
Kārtējie "sintētisko" zaļo izlēcieni! Obligāti jāklūp krāgā visa dabīgā un veselīgā piekritējiem, lai popularizétu savu pseidozaļo pārliecību- pārtiku no ĢMO sojas par piemēru! Un diskutét ar tādiem nav jēgas, jo loģiski argumentētas diskusijas vietā tie mēdz izvērst emocionālas raganu medības!
nu un
n
ekoidioti uzdarbojas )))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko