Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Koncerzālē Palladium - Ewert and the Two Dragons koncerts

Piektdienas vakarā Palladium koncertzālē uzstāsies pasaulē pazīstamākā igauņu apvienība Ewert and the Two Dragons, informēja Positivus Music sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Anna Ludbārža.

Veiksmīgi aizvadot apjomīgu Eiropas un Ziemeļamerikas koncertturneju, Positivus festivāla veterāni Ewert and the Two Dragons pērn apliecināja sevi kā visu laiku atzītāko Baltijas indī apvienību.

Par mūziķu veiksmīgās karjeras atspēriena punktu pamatoti tiek uzskatīts klausītāju iemīļotais skaņdarbs (In The End) There’s Only Love no grupas otrā albuma Good Man Down, kas izdots 2011.gadā Latvijas mūzikas apgāda I Love You Records paspārnē.

Albums Good Man Down kļuva par īstu fenomenu, piesaistot grupai pasaules mūzikas mediju uzmanību. Albuma panākumiem sekoja neskaitāmi koncerti ievērojamos mūzikas festivālos, to skaitā Vācijas Popkom, Austrijas Waves Vienna, kā arī Nīderlandes Eurosonic Festival, kur abi grupas koncerti bija pilnībā izpārdoti. 2012.gadā grupa noslēdza autortiesību līgumu ar trešo lielāko pasaules mēroga mūzikas izdevniecību BMG.

Ewert and the Two Dragons panākumu pamatā ir jauno mūziķu šķietami neizsmeļamā enerģija, kas katru grupas koncertu pārvērš neatkārtojamā ceļojumā. Grupas maigais skanējums apvieno liegi vasarīgus ģitāru, bungu un dažādu perkusiju ritmus, kurus meistarīgi papildina mūziķu vokāli.

Grupā muzicē vokālists un taustiņinstrumentālists Everts Sundja, ģitārists un bekvokālists Erki Pārnoja, basģitārists, akustiskās ģitāras spēlmanis un bekvokālists Ivo Etti, kā arī bundzinieks un perkusionists Kristiāns Kallas.

Ewert and the Two Dragons Latvijā uzstājusies jau vairākkārt.

Igauņu apvienības koncertu šovakar iesildīs daudzsološā pašmāju indī folk grupa Momend. Grupas vokālists un dziesmu autors Kārlis Strūbergs atklāja, ka Momend ir priecīgi un pagodināti par iespēju uzstāties kopā ar Ewert and the Two Dragons.

Momend ir indī folk stilā spēlējoša grupa, kas tika izveidota 2009.gada nogalē kā vokālista un ģitārista Kārļa Strūberga un bundzinieka Normana Bārbala duets. Vēlāk grupai pievienojās Jurģis Priedītis un Elvijs Pārpucis, līdz ar to grupas skanējums ir pilnveidojies, kļuvis niansētāks un dinamiskāks.

2011.gada pavasarī Momend uzvarēja vairākos jauno grupu konkursos, iegūstot iespēju uzstāties pašmāju un ārzemju festivālos. Grupas debijas albums Episodes of Trust iepriekšējā gada jūnijā nāca klajā mūzikas apgādā I Love You Records.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spāņu oruho

Arī spāņiem ir savs vīnogu spiedpalieku brendijs – aguardiente de orujo jeb, vienkārši sakot, oruho.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko