Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Konstatētas pirmās viltotās Lady Gaga koncerta biļetes

Koncertaģentūra FBI konstatējusi pirmās viltotās biļetes, kuras pārdotas uz popdīvas Lady Gaga koncertu Rīgā, 23.augustā. “Šobrīd mūsu rīcībā nodotas aptuveni 40 viltotas koncerta biļetes, kuras pircēji iegādājušies caur sludinājumiem - no rokas. Dažos gadījumos biļetei līdzi iedots arī viltots Maxima veikala čeks, tā ar viltu radot priekšstatu, ka biļete ir īsta, jo Maxima veikalu Informācijas centros tiešām atrodas Ticketpro biļešu kases.

Mēs vēlamies uzsvērt, ka, iegādājoties biļetes no rokas, pastāv augsts risks nopirkt viltojumu,” sacīja Ticketpro pārstāvis Uģis Liepiņš. Koncerta rīkotāji iesaka dziedātājas faniem uzmanīties un nekādā gadījumā neiegādāties Lady Gaga koncerta biļetes no rokas, bet pirkt tās tikai no oficiālā koncerta biļešu izplatītāja Ticketpro. Lai arī viltotā biļete var izskatīties ļoti līdzīga oriģinālajai, pie ieejas norises vietā visas koncerta biļetes tiks skenētas un apmeklētājiem ar viltotām biļetēm ieeja tiks liegta.Kā zināms, 23.augustā vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs Lady Gaga tūres _Born This Way _ietvaros.

Koncerta biļetes nopērkamas Ticketpro biļešu kasēs MAXIMA XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī vairākos tirdzniecības centros Rīgā un internetā www.ticketpro.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko