Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Labākās un jocīgākās Super Bowl reklāmas

Amerikāņu futbola finālspēles Super Bowl pārraide reklāmdevējiem ir gluži kā Everests – lai uzkāptu tajā, ir ļoti jāgatavojas, jāapbruņojas ar humoru un milzu naudas maku.

Šo pārraidi 3.februāra vakarā vēroja vismaz 115 miljoni ASV iedzīvotāju, tāpēc arī produktu un pakalpojumu pārdevēji, lai piesaistītu milzīgās auditorijas uzmanību, asināja prātus un maksāja aptuveni 126 000 ASV dolāru par reklāmas raidlaika sekundi.

Kopumā Super Bowl reklamējās 37 kompānijas, kas par sevis slavinošo videorullīšu pārraidīšanu šķīrās no 300 miljoniem ASV dolāru.

Jūsu uzmanībai piedāvājam pāris veiksmīgākās un arī jocīgākās spēles laikā pārraidītās reklāmas:

1. Neviens rieksts nav par cietu ar Gangnam style:

Dziedātājs Psy pierādījis, ka viņa pasaulslavenais hits Gangnam style der arī pārtikas produktu reklamēšanai. Pistāciju krāsas žaketē, dejodams gluži kā sienāzis, viņš aicina iekost. Riekstus, protams!

2. Tehnoloģiju fani atcerējušies pasaku par varžu princi:

Portāla Go daddy pakalpojumus, kā izrādās, var reklamēt arī šādā veidā – proti, piespiežot modeli Bāru Rafiēlu ilgi skūpstīties ar nestilīgo datorčali. Rezultātā būtisks šķiet jautājums – nez, cik gan viņai par šo skūpstu samaksāja?

3. Sātans kārdina ar auto:

Aktieris Vilems Defo atkal iejuties sātana kārdinātāja un pavedinātāja lomā, kādu parastu puisi aicinot ļauties neviena citas kā Mercedes-Benz automašīnas pirkumam. 

4. Lielā sprādziena aktrisei sapņi piepildās:

Seriāla The Big Bang Theory (Lielā sprādziena teorija) aktrise Kellija šajā reklāmā piedzīvo, kā viņas un arī parasto pilsētas iedzīvotāju sapņi piepildās. Šo lillā burvību varat piedzīvot arī jūs pats – protams, ja jūsu sapnis ir auto ar vārdu Toyota

5. Cilvēks + zirgs = draudzība uz mūžiem

Emocionālo stīgu alus dzērājos cer atrast Budweiser reklāmas veidotāji, kuri pievērsušies stāstam par cilvēka un dzīvnieka draudzību. 

6. Auto padara dzīvi krāsaināku

Nē, šis nav citāts no pazīstamās filmas Limuzīns Jāņu nakts krāsā. Tas ir jaunākās Volkswagen vabolītes reklāmas moto, kurā vīrs ar akcentu par šīs domas pareizību spēj pārliecināt pat savus kurnošos kolēģus. 

7. Sievietes ģībst tikai astronautu priekšā:

Viena no mūsdienu pasaules modernajām teiksmām vēsta, ka sievietes nespēj pretoties vīriešiem, kuri nēsā formas tērpus. Konkrētāk, astronauta formas tērpu, apgalvo Axe reklāmas veidotāji. 

8. Old Spice vīrišķības esence

Dažreiz sievietes dara to, ko liek viņu deguni. Tas, savukārt, vienmēr notiek brīžos, kad sievietes sajūt jauno Old Spice dezodorantu.

9. Negausīgā kaziņa

Stāsts par to, kas notiek, ja kaziņas vēlme pēc Doritos čipsiem ir tikpat liela, kā saimniekam, kurš nolēmis tos ēst pa kluso.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko