Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijā veidoti raidījumi Latvijas ziņas, Labāk zināt un Tiešā runa iekļauti RTVI kanāla starptautiskajās plūsmās

“Televīzijas kanāla RTVI starptautiskajās plūsmās iekļauti Latvijā veidoti raidījumi “Latvijas ziņas”, “Labāk zināt” un “Tiešā runa” - tā mūsu valsts jaunumi ir pieejami vairākiem desmitiem miljonu mājsaimniecību teju visā pasaulē,” informēja SIA “Global Entertainment” vadītājs Andžejs Pjateckis.

Teritorijas, kurās ik vakaru plkst. 18.45 ir skatāmas “Latvijas ziņas” un sestdienās analītiskais raidījums “ Labāk zināt”, un intervija “Tiešā runa”, ir visa Eiropa, Izraēla, Kanāda, Āzija un Austrālija. 

Pjateckis norāda, ka šāds RTVI kanāla lēmums ir licis “Latvijas ziņu” redakcijas un žurnālistu komandai pārskatīt raidījuma satura veidošanas pieeju.

“Raidījuma redakcija ar lielu atbildību uztver faktu, ka “Latvijas ziņas” turpmāk varēs redzēt ļoti plaša starptautiskā auditorija, tostarp, uzņēmēji, politiķi un viedokļu līderi. Tas ir jauns izaicinājums - vienlaikus informēt gan vietējo, gan starptautisko auditoriju par aktuālajām norisēm Latvijā,” piebilda Pjateckis.

Ziņu raidījums krievu valodā “Latvijas ziņas” arī 2022. gadā turpinās īstenot daudzplatformu pieeju, proti, ziņu saturu pārraida ne tikai televīzijā, bet arī sociālajos tīklos - “Facebook”, “YouTube”, “TikTok” un “Odnoklassniki”, kur formātu pielāgo konkrētajai platformai.

Statistika liecina, ka auditoriju šāda pieeja uzrunā. Piemēram, jau tagad “TikTok” Latvijas plašsaziņas līdzekļu kanālu TOP10 pirmajā vietā ir tieši “Latvijas ziņas” ar 47,4 tūkstošiem sekotāju. Tuvākais sekotājs ir “Delfi” ar 26,8 tūkstošiem sekotāju.

Tāpat SIA “Global Entertainmet” nule ir saņēmis NEPLP lēmumu, ka Padome ir pārtraukusi administratīvā pārkāpuma procesu pret uzņēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko