Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Lauris Reiniks prezentēs jauno Ziemassvētku albumu

Ceturtdien no plkst.17 modes un izklaides centrā _Rīga Plaza _notiks dziedātāja Laura Reinika jaunā dziesmu albuma Lauris Reiniks Ziemassvētkos prezentācijas pasākums, informēja _Mikrofona ierakstu _pārstāvji.

Jaunajā albumā dzirdamas gan jaunas, gan jau paaudžu paaudzēs iemīļotas latviešu un ārzemju autoru dziesmas ziemas noskaņās, ko īpaši vairo Vidzemes kamerorķestra klātbūtne.

Par orķestra aranžējumiem parūpējusies Holivudā strādājošā latviešu mūziķe un komponiste Lolita Ritmanis, kura sadarbību ar Reiniku vērtē kā lielisku. "Vispirms mēs pārrunājām katrai dziesmai iecerēto noskaņu. Lai gan albumā ir arī jau pazīstamas dziesmas, mūsu mērķis bija tās ietērpt jaunā, mazliet romantiskākā filmu mūzikas stilā. Disku dāvināšu arī vairākiem Holivudas paziņām, kuriem varētu būt interesanti to noklausīties," pauda Ritmanis.

Savukārt Reiniks uzsver, ka Ziemassvētki vēl nekad viņam nav sākušies tik agri kā šogad, jo darbs ar albuma un koncerta materiālu sācies jau augustā, viesojoties ASV. "Albumā ir ieguldīts milzīgs darbs, un patlaban jau atkal strādājam ar koncerta programmu. Tik daudz Ziemassvētku domu, noskaņu un pārdomu man nav bijis vēl nekad," piebilda dziedātājs.

Reinika Ziemassvētku koncerts Arēnā Rīga notiks 20.decembrī, un biļetes uz to iepriekšpārdošanā var iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko