Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Modes gardēžiem Ķīpsalā rīkos izstādi Mode un tekstils 2013

No 19. līdz 21.aprīlim Ķīpsalā jau 18.reizi apmeklētājus pulcēs starptautiskā izstāde Mode un tekstils 2013, kas piedāvās plašu ekspozīciju, rokdarbu meistarklases, stila konsultācijas, modes skates, konferenci biznesa veicināšanai, kā arī jauno modes mākslinieku konkursu Habitus Baltija 2013.

Izstādes ekspozīciju papildinās konceptveikala Taste Latvia stends, kurā varēs iepazīties ar pašmāju vadošo dizaineru kolekcijām, to vidū būs arī Natālijas Jansones, Aleksandra Pavlova, Keitas, zīmolu Narciss, Anna Led, QooQoo, Zaza Couter, One Wolf, Paade Mode, Leny Tomy Factory, Mājas Deko, Herman’s Casa un citu darinājumi.

Izstādē Mode un tekstils 2013 ar savu stendu piedalīsies Londonas modes inkubators Fashion Enter, kas sniegs konsultācijas par inkubatora piedāvātajām iespējām jaunajiem dizaineriem. Stendā ikviens interesents varēs satikt Fashion Enter vadītāju Dženiju Holoveju, kā arī modes portāla FashionCapital galveno redaktori Dženiju Satoni. Turpat varēs iepazīties ar tādu Londonas dizaineru zīmolu kolekcijām kā Belles of London, Torres, Danilo Gabrielli un Nosakhari.

19.aprīlī izstādes ietvaros notiks starptautiska konference Mode un dizains: tendences un perspektīvas, kas šogad pulcēs modes ekspertus, stilistus, dizainerus, ražotāju pārstāvjus un citus modes industrijas profesionāļus, lai diskutētu par jaunākajām tendencēm apģērba dizainā, patērētāju pirkšanas paradumiem un citām aktuālām tēmām. Savukārt 20.aprīlī notiks apaļā galda diskusija Tekstils: kooperācijas iespējas un jauni tirgi, uz kuru pulcēsies nozares eksperti no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Uzbekistānas, Turkmenistānas un Ukrainas, lai diskutētu par Eiropas un NVS valstu tekstila nozares uzņēmumu sadarbības iespējām.

19. aprīlī izstādes apmeklētāji varēs vērot jaunāko kolekciju tērpu skates, ko piedāvās Londonas modes portāla FashionCapital dizaineri, Ašhabadas Modeļu nams un salons Gulzaman no Turkmenistānas, Lietuvas šūšanas uzņēmums Edmundas ir partneriai, radošā darbnīca Timba un Latvijas Lauku sieviešu apvienība un citi izstādes dalībnieki.

20.aprīlī 13.jauno modes mākslinieku konkursā Habitus Baltija 2013 savas tērpu kolekcijas prezentēs jaunie modes mākslinieki no Latvijas, Norvēģijas, Somijas, Itālijas, Lielbritānijas, Krievijas, Ukrainas un citām valstīm, cīnoties par ievērojamu balvu fondu. Konkurss Habitus Baltija ir vienīgais oficiālais modes pasākums, kas iekļauts 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētas Rīgas pasākumu programmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko