Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Morisejs vaino karalisko ģimeni medmāsas pašnāvībā

Dziedātājs Morisejs, kas zināms kā britu karaliskās ģimenes liels kritiķis, medmāsas Žasintas Saldanas pašnāvība vaino pašu karalisko ģimeni. Hercogiene Ketrīna Midltone slimnīcā ievietota bez nopietna iemesla, intervijā Jaunzēlandes medijam 3 News pauda britu rokzvaigzne.

Jāatgādina, ka Lielbritānijas prinča Viljama sieva Keita Midltone tika hospitalizēta grūtniecības izraisīta rīta nelabuma dēļ. Divi Austrālijas radiostacijas 2Day raidījuma vadītāji Mela Greiga un Maikls Kristians uz Londonas karaļa Edvarda VII slimnīcu piezvanīja nākošās dienas rītā, uzdodoties par Viljama vecmāmiņu Lielbritānijas karalieni Elizabeti II un viņa tēvu, troņmantnieku princi Čārlzu. Saldana telefona sarunas laikā atklāja detaļas par prinča Viljama sievas veselības stāvokli.

Morisejs intervijā sacīja, ka Austrālijas radiostacijas dīdžeji nav vainojami šajā traģēdijā, turklāt apšaubīja arī uztraukumu par Midltones veselības stāvokli, vēsta ārzemju mediji. "Neviens nevaino Ketrīnu, kura slimnīcā, manuprāt, tika ievietota bez jebkāda redzama iemesla," nekautrējās atzīt Morisejs. "Viņa nejūtas vainīga par šīs sievietes nāvi. Viņa arī neko nesaka par šīs nabaga sievietes nāvi. Britu karaliskās ģimenes augstprātība ir satriecoša, absolūti satriecoša, un kāpēc tas ir atļauts, es nezinu."

Viņš arī sacīja, ka karaliskā ģimene uz medmāsu izdarīja milzu spiedienu, taču prese par to klusē. Vainu, viņaprāt, jāuzņemas arī britu presei, kas šo sievieti iedzina nāvē. "Pēc nedēļas viņa jau būs aizmirsta. Un, lūk, šādi karaliskā ģimene darbojas," pauda Morisejs.

Tiesa gan The Rolling Stone norāda, ka Morisejam gluži nav taisnība, jo Kembridžas hercogs un hercogiene izplatīja paziņojumu, kurā tie atzina, ka "viņus dziļi apbēdinājušas" ziņas par Saldanas nāvi un, ka "viņu domas un lūgšanas šajā traģiskajā brīdī ir kopā ar Saldanas ģimeni, draugiem un kolēģiem." Arī karaliskās ģimenes pārstāvis The New York Times sacīja, ka neviens no karaliskās ģimenes nav sūdzējies slimnīcai par šo incidentu.

Kā vēstīts, medmāsas mirstīgās atliekas tika atrastas netālu no slimnīcas esošajā dzīvesvietā. Divu bērnu māte Dž. Saldana slimnīcā strādāja vairāk nekā četrus gadus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko