Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

"Nike Riga Run 2011" trasē gaidāma spēcīga konkurence

Daudzi Latvijas labākie sportisti iekļāvuši savā sacensību kalendārā startu "Nike Riga Run 2011", sagādājot iespēju amatieriem pacīnīties ar tiem, kuri regulāri mūsu valsti pārstāv visaugstākā mēroga starptautiskās sacensībās vai var lepoties ar Latvijas čempiona nosaukumu.

Desmit kilometru skriešana būs arī Latvijas čempionāta šosejā ieskaite, un tas ir viens no galvenajiem vadmotīviem labākajiem vietējiem sportistiem iziet uz starta. Viņu vidū būs Jānis Višķers, kurš augusta sākumā notikušajā Latvijas čempionāta ieskaitē pusmaratonā ierindojās godpilnajā otrajā vietā un ar tādām pašām sekmēm startēja šī gada valsts meistarsacīkstēs 5000 metru skrējienā. Trešais tajā pašā distancē finišēja Kaspars Briška, kurš arī piedalīsies "Nike Riga Run 2011". Kā viens, tā otrs viennozīmīgi cīnīsies par uzvaru svētdien Mežaparkā. Savukārt pagājušā gada - "Nike Riga Run 2010" uzvarētājs desmit kilometru skrējienā Konstantīns Savčuks šoreiz nolēmis dot priekšroku stafetei, bet Jeļena Ābele, kura pērn bija labākā sieviešu ieskaitē, startēs arī šogad, tomēr esošā sportiskā kondīcija neļaus cīnīties par augstvērtīgiem rezultātiem, jo pašlaik treniņu procesā atrodas pārejas periodā. Toties par uzvaru viennozīmīgi cīnīsies Linda Batņa, kura nule Latvijas čempionātā 5000 metros izcīnīja pirmo vietu, kā arī Dace Lina, kurai "Nike Riga Run 2011" būs viens no pēdējiem pārbaudījumiem, gatavojoties Latvijas čempiones maratonā titula aizstāvēšanai 19.septembrī Valmierā.

"Protams, visiem sportistiem būs mērķis uzrādīt pēc iespējas labākus rezultātus, kādi vien uz doto mirkli iespējami. Diemžēl profesionālais sports nav iedomājams bez traumām, un vairāki, kuri varēja skriet, ir guvuši savainojumus, kuri liegs parādīt visu, ko spēj, vai vispār iziet uz starta. Taču esmu pārliecināts, ka redzēsim labu sāncensību "Nike Riga Run 2011" trasē," pauda skriešanas treneris Juris Beļinskis.

Skrituļslidošanā uz starta izies abi pagājušā gada uzvarētāji - absolūtais čempions Oskars Pundurs un Laima Kaufiņa, kura bija labākā sieviešu ieskaitē, bet kopvērtējumā bija trešā. Viņiem veselīgu konkurenci sastādīs "Bauda sportot Mežaparkā" trenere, olimpisko spēļu dalībniece šorttrekā Evita Krievāne, kā arī lietuviešu labākais braucējs Viktors Cesulis. Arī rollerslēpošanā dalībnieku vidū ir sportisti ar zināmiem vārdiem - Latvijas labākie biatlonisti, olimpisko spēļu dalībnieki Andrejs Rastorgujevs un Edgars Piksons. Viņiem piebiedrosies arī "Bauda sportot Mežaparkā" rollerslēpošanas treneris Kristaps Lībietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko