Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

No 30.marta Rīgas Cirkā – jauna programma ar putnu atrakciju

No sestdienas, 30.marta Rīgas Cirka programmas _Planēta Cirks _ietvaros būs skatāma Ukrainas cirka mākslinieku Olenas un Oleksandra Maičuku unikālā putnu atrakcija Feijerija ar bīstamiem un plēsīgiem putniem. Priekšnesumā tiks iesaistīti dažādu sugu putni: vistas, gaiļi, pīles, fazāni, pūces, ūpji, stārķi un zivju gārņi, pat milzu plēsējs- melnais grifs. Sešas no priekšnesumā redzamajām putnu sugām ir ierakstītas Sarkanajā grāmatā.

„Man prieks, ka ir izdevies pārvarēt problēmas, kuras bija radušās putnus transportēšanas procesā, un mākslinieki beidzot ir ieradušies Rīgas Cirkā, lai skatītājiem parādītu šo unikālo cirka priekšnesumu, kurā tik tuvu ir iespējams redzēt tādu putnu sugu daudzveidību,” atzina Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Programmā Planēta Cirks uzstāsies arī Eiropā vienīgā iluzioniste - sieviete Eva Julia Christiie ar maģijas un ilūzijas šovu, kurā redzami eksotiski un mājas dzīvnieki. Tāpat skatītāji varēs vērot arī prestižā cirka festivāla City of Latina (Itālija) uzvarētājus, Krievijas cirka kompānijas māksliniekus - lidojošo akrobātu ansambli Arkāde. Programmā uzstāsies arī ugunīgais jātnieks, senas Krievijas cirka dinastijas pārstāvis Jurijs Volodčenko, Maskavas Lielā valsts cirka māksliniece - gaisa vingrotāja kubā Zoja Barkova, Latvijas cirka mākslinieki virtuozi ar pātagām Kristaps Pavlovs un Ina Sopova, ekscentriskie akrobāti Jūrnieki un vingrotāji uz stieņa. Skatītājus smīdina klaunādes klasiķis Antons Pilosjans.

Programma Planēta CIRKS Rīgas Cirkā skatāma no 22.marta līdz 5.maijam. Precīzs izrāžu grafiks atrodams mājas lapā www.cirks.lv. Biļetes pieejamas Rīgas Cirka un Biļešu Servisa kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko