Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Noskaidroti seši ielūgumu ieguvēji uz Pikaso koncertu

Esam izlozējuši sešus sekotājus Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, kuri ieteica ziņu par hiphopa mākslinieka Pikaso koncertsērijas SVMN: B Puse noslēguma koncertu 2. maijā Rīgā, klubā Pulkvedim Neviens Neraksta, un tādējādi ieguva ielūgumu divām personām uz šo pasākumu.

Ielūgumus laimējuši Nadīna Zeikmane, Daiga Keiša, Ēriks Pozemkovskis, Aija (@ajbuke), Jorens Balodis un Eva Zamazlova-Kaziko. Ielūgumus jau no pirmdienas pēpusdienas iespējams saņemt laikraksta Diena redakcijā Rīgā, Andrejostas ielā 2. Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi. Apsveicam!

Savukārt pārējie, kas dalījušies ar šīs ziņas ierakstu kādā no Diena.lv sociālajiem tīkliem (Draugiem.lv, Facebook vai Twitter), saņems atlaidi ieejai šajā koncertā.

Līdz šim koncertsērijā ar mūziķi piedalījusies arī radošā grupa, kur Rihards Gēcis koncertos rāda speciāli veidotas projekcijas un Oskars Račevskis (taustiņinstrumenti), Jānis Ruņģis (ģitāra), Deniss Paškevics (saksofons), kā arī Kristīne Prauliņa un Madara Botmane (vokāli) muzicē, apaudzējot jau ierakstīto pavadījumu ar garšīgām muzikālām frāzēm. Noslēguma koncerta mūziķu sastāvs vēl netiek atklāts, taču kā īpašais viesis ar pirmatskaņojumiem no sava jaunā ieraksta Atpakaļ Nākotnē uzstāsies reperis Ozols.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko