Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Novembrī SPIEDIENS šovos piedalīsies mūzikas dīvas

Radošā apvienība SPIEDIENS aicina uz šoviem 9. un 10. novembrī, kur uz skatuves kopā ar aktieriem improvizēs dziedātājas Samanta Tīna un Elza Rozentāle.

9. novembra šova īpašais viesis būs dziedātāja Samanta Tīna. 2011. gada Moldovas starptautiskā konkursa Golden voices uzvarētāja. 2012. gadā pārstāvējusi Latviju Baltkrievijas festivālā Slavjanskij bazar, kurā ieguva 1. vietu.  Šogad Samanta pārstāvēja Latviju starptautiskā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2016.

"Es ļoti priecājos, ka Latvijā kaut kas tāds ir! Es esmu bijusi improvizācijas šovā "SPIEDIENS" gan kā pārsteigums aktieriem, gan kā skatītājs un zinu, ka šis projekts, ja to tā var nosaukt ir kvalitatīvs ar humoru un šovu. Atbildot uz jautājumu, vai mani nebiedē improvizācija un uzstāšanās? - Nē, ar skatuvi jūs mani nenobiedēsiet! Ļoti gaidu, jo zinu, ka šis būs kvalitatīvs un izklaidējošs vakars!" tā par uzstāšanos izsakās pati Samanta Tīna.

Savukārt, 10. novembrī aktierus šarmēs dziedātāja Elza Rozentāle. Viena no Latvijas spilgtākajām jaunajām dziedātājām. Māksliniece ar unikālu un spēcīgu vokālu. Elzu skatītāji Latvijā, iespējams, atklāja TV3 raidījumā Izklausies redzēts, kur mūziķe spilgti parādīja savas spējas mainīt balsi, pielāgojot to dažādiem mūzikas žanriem. Ilggadēji piedalījusies režisora Viktora Runtuļa veidotajos cabaret koncertuzvedumos koncertzālē Palladium kopā ar tādiem māksliniekiem kā Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa un Dons.  

Elza Rozentāle par uzstāšanos atbild īsi: "Man bail, jo tur vajadzīga ātra reakcija, lai būtu sakarīgs mans risinājums. Zinu, uz ko parakstos, jo esmu bijusi šovā "SPIEDIENS"."

Šajā sezonā radošās apvienības SPIEDIENS aktieri ne tikai improvizēs paši, bet dalīsies zināšanās un vadīs meistarklases citiem improvizēt gribētājiem! Šī būs lieliska un jau labu laiku izlolota iespēja visiem, kas grib apgūt improvizācijas tehnikas, atmest kaunu, uztrenēt drosmi un labi pavadīt laiku. Nodarbības būs paredzētas pilnīgi visiem, kas līdz šim nav improvizējuši, bet gribētu pamēģināt. Meistarklases sākas novembrī un turpmāk noritēs katru trešdienu. Vairāk informācijas -  www.spiediens.com.

Novembra šovi notiks koncerthallē GODVIL, Brīvības gatvē 214b.

Biļešu iegāde www.spiediens.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko