Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Pecolli ar jauno izrādi apceļos uz Ziemeļameriku un Krieviju

Iluzionisti Pecolli atgriezušies no savas jaunākās izrādes tūres Šveicē un Itālijā. Tās laikā kopā ar 12 cilvēku komandu mākslinieki uzstājušies 21 Florences, Torino, Boloņas, Lugano, Sardīnijas salas un citu pilsētu teātros. Pecolli ar jauno izrādi drīzumā viesosies arī Norvēģijā, bet, sākot no oktobra, iepriecinās arī Krievijas, Eiropas un Kanādas skatītājus.

Izrāde Zemūdens pasaules burbuļu šovs B ir krāsains stāsts par brīnumiem un pārsteigumiem bagāto zemūdens pasauli un tās atraktīvajiem iemītniekiem. Mākslinieki izrādes laikā tērpjas krāšņajos Elitas Platmalnieces tērpos, skatītājus priecējot ar  V.Zilvera mūziku. Izrāde iepriecinājusi tūkstošiem skatītāju un saņēmusi labas atsauksmes Šveices un Itālijas presē, atklāja iluzionisti.

Pecolli jaunajā lielformāta šovā B ir apvienoti vairāki skatuves mākslas veidi – iluzionisms, teātris, cirka mākslas, gigantisko ziepju burbuļu pārsteigumi, deja, mīmika, akrobātika. Zemūdens ainavu videoprojekciju un specefektu sintēze uz skatuves rada ilustrējošu vidi, kas ļauj realitāti sapludināt ar fantāzijas pasauli, stāstīja Pecolli.

Izrāde B ir iluzionistu Pecolli daudzu gadu garumā lolots sapnis, kurā mākslinieki apvienojuši gadu ilgo pieredzi darbā ar ziepju burbuļiem, skatuves specefektiem, iluzionisma trikiem, gan zināšanas un pieredzi, ko mākslinieks Enrico Pezzoli (Pecolli) savulaik apguvis Boloņas universitātē, mācoties par aktieri un režisoru.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko