Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pieci fakti, ko jūs nezinājāt par filmu Titāniks

Lai arī daudz un plaši ir aprakstīti filmas Titāniks panākumi un režisora Džeimsa Kamerona iecere tautā laist kinolenti nu jau trīsdimensiju formātā, varam saderēt, ka jūs nebijāt informēti par šiem pieciem, ar filmas veidošanu saistītajiem, faktiem:  

1.Di Kaprio gandrīz palaida garām iespēju tēlot Titānikā
21 gadu vecais aktieris savulaik ļoti negribīgi piekritis filmēties Titānikā, jo tai brīdī viņu interesējušas daudz grūtākas raksturlomas, atzinis filmas režisors. Dž.Kamerons pavēstījis, kas tolaik tas bijis viņa galvenais uzdevums – pārliecināt di Kaprio, lai viņš stājas auditorijas priekšā un tēlo stipru varoni, kaut arī no malas varētu izskatīties, ka aktierim nav jādara nekas, ziņo izdevums People

2. Filmēšana notika siltā ūdenī
Dž.Kamerons atzīst, ka septiņu mēnešu ilgā filmēšana bijusi spraiga, taču, lai arī filmā kuģa grimšana notiek aukstajos ūdeņos, patiesībā aktieri filmēti aptuveni 26 C grādus siltā ūdenī. "Tas bija gluži kā baseinā," atzina režisors, piebilstot, ka ar visiem specefektiem filma esot papildināta vēlāk. 

3. Keitai Vinsletai un Leonardo Di Kaprio netīk filmu skatīties vēlreiz
"Mans amerikāņu akcents ir šokējošs," atzinusi britu aktrise, stāstot, ka šo 15 gadu laikā kopš Titānika pirmizrādes viņa esot krietni uzlabojusi savu aktiermeistarību. "Es skatos uz sevi Titānikā un vēlos, kaut toreiz man būtu visas tās zināšanas, kuras man ir tagad," pauda K.Vinsleta. Dž.Kamerons arī atzinis, ka L.di Kaprio, noskatoties filmas fragmentu 3D, neesot bijis sajūsmā par sevi – toreiz tāds zeņķis viņš vien esot bijis. 

4.Vinsletai filmēšanas laikā vajadzējis noskūt roku
Brīdī, kad K.Vinsletas varone gatavojas nolēkt no kuģa un viņas roku sagrābj di Kaprio varonis, kameru novietojuma un apgaismojuma dēļ varēja ieraudzīt pat vissmalkāko matiņu uz aktrises ķermeņa. Režisors pavēlējis noskūt K.Vinsletas rokas. "Tas bija smieklīgi. Es to tiešām atceros," sacīja aktrise. 

5. Di Kaprio un Vinsleta labi sadarbojušies
Režisors atceras, ka abi filmas galvenie aktieri lieliski satikuši filmēšanās laikā, lai arī di Kaprio neesot pārāk rūpējies par K.Vinsletu. Taču viss mainījies brīdī, kad abiem aktierim bija jāpiedalās zemūdens skatu filmēšanā. Tai laikā di Kaprio jau bijis sertificēts nirējs, tāpēc viņš neesot pametis K.Vinsletu ne uz brīdi un rūpējies par to, lai aktrise vienmēr justos drošībā, atzinusies K.Vinsleta. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko