Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Prinča Viljama sieva Ketrīna Midltone gaida bērniņu

Jaunā britu karaļnama pārstāve – prinča Viljama sieva Ketrīna - esot bērna gaidībās. Lai arī pāris ir ārkārtīgi priecīgs par gaidāmo ģimenes pieaugumu, oficiāli šo ziņu britu karaļnams apstiprināšot tikai decembrī, vēsta ārzemju mediji.

Medijos jau vairākus mēnešus tiek publicēti minējumi par iespējamo K.Midltones grūtniecību. Jaunais pāris tiešām gaidot ģimenes pieaugumu, par to zina pāra draugi un radi, taču oficiāli šīs ziņas karaļnams izplatīšot vēlāk, izdevumam New Idea pavēstīja K.Midltones draudzene Džesika Heja, ar kuru Kembridžas hercogiene kopīgi mācījusies skolā.

„Ketrīna labprāt vēlētos vispirms puiku un pēc tam meiteni. Tas šķiet ļoti tradicionāli, viņi būtu arī laimīgi ar diviem puikām vai divām meitenēm, taču vairāk bērnu viņi nevēlas,“ stāstīja Dž.Heja. „Par to ir daudz diskutējuši un viņi negrib būt gados veci vecāki, un viņi arī ir nolēmuši, ka nealgos auklītes,“ K.Midltones draudzeni citē New Idea.

„Ketrīna un Viljams ir veiksmīgi atgriezušies pēc savas otrās ārzemju tūres, kas bija lieliska, neraugoties uz kailfoto skandālu, un viņi visu savu uzmanību nolēmuši veltīt ģimenes veidošanai,“ stāstīja Dž.Heja. „Karaliene ļoti vēlas iesaistīties Viljama un Ketrīnas bērnu dzīvē, un, ņemot vērā prinča Filipa trauslo veselību un auksto Lielbritānijas ziemu, tās (Viljama un Ketrīnas gaidāmais ģimenes pieaugums) ir patīkamas ziņas visai ģimenei,“ pavēstīja K.Midltones draudzene.

Jau ziņots, nesen princis Viljams pirmo reizi publiski atzina, ka vēlas bērnus un plāno vairāk uzmanības veltīt savai ģimenei. Pagājušajā nedēļā Viljams turklāt pieņēmis darbā jaunus darbiniekus savai Londonas mediju komandai, ko zinātāji interpretē kā zīmi, ka Kembridžas hercogs varētu pamest stavu darbu Karaliskajos Gaisa spēkos un vairāk pievērsties karaļnama pienākumu pildīšanai, ziņo izdevums Telegraph.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko