Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Princis Viljams atzīstas, ka pašrocīgi nomainījis dēlam pirmās autiņbiksītes (+ VIDEO)

Britu princis Viljams sniedzis pirmo interviju pēc viņa dēla Džordža – trešā pēc kārtas pretendentu uz britu troni – nākšanas pasaulē. Intervijā televīzijas kanālam CNN Viljams paziņoja, ka vecāku statuss viņam un viņa dzīvesbiedrei Keitai sagādā „vienu vienīgu baudu”. 

„Viņš ir resgalis, teiksim tā, un šī iemesla dēļ atgādina man brīžiem manu brāli, brīžiem mani pašu bērnībā – es pats neesmu sapratis, kuru. Mazulis jūtas labi. Viņam patīk darīt tā, lai biežāk vajadzētu mainīt autiņus,” par savu dēlu paziņoja princis. 

Viņš arī piebilda, ka pašrocīgi nomainījis dēlam pirmās autiņbiksītes: „Man neļāva to nedarīt. Visas vecmātes stāvēja un skatījās uz mani, sakot – Jūs to izdarīsiet. Jūs to izdarīsiet.”

Princis Viljams tāpat paziņoja, ka mazulis ātri aug, kā arī ir gana aktīvs. Pie tam viņš ne visai mīlot gulēt, kas rada vecākiem dažas problēmas. 

„Man Ketrīna un mūsu mazais Džordžs ir galvenās prioritātes,” uzsvēra princis, piebilstot, ka pēc kļūšanas par tēvu, viņš ir manāmi mainījies. „Dažu pēdējo nedēļu laikā es pārdzīvoju jaunu emocionālo pieredzi. Es neparedzēju, ka jutīšu ko tamlīdzīgu. Daudzas lietas es tagad uztveru citādi,” izteicās Kembridžas hercogs.

Stāstot par to, kā viņi ar dzīvesbiedri pirmoreiz parādījuši dēlu pasaulei, Viljams atzīmēja, ka pāris juties lepns: „Katri jaunie vecāki ir laimīgi par iespēju palepoties ar savu bērnu. Man ārkārtīgi daudz nozīmē tas, ka cilvēki vēlējās vienkārši redzēt Džordžu.”

Sarunas gaitā princis arī atzinās – viņš baidījies, ka miljonu televīzijas skatītāju acu priekšā nepareizi novietos mašīnā bērna gultiņu, tādēļ iepriekš nedaudz patrenējies ar tukšu gultiņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko