Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Raselu Krovu Ņujorkas ūdeņos glābj Krasta apsardze

Aktiera Rasela Krova izbrauciens ar kajaku pa Ņujorkas ūdeņiem pie Longailendas salas beidzies ar apmaldīšanos – viņu un draugu pēc vairāk kā četru stundu airēšanas krastā nogādājusi ASV Krasta apsardze. Aktieris tomēr apgalvo, ka viņu glābt nav bijis nepieciešams – viņš zinājis savu atrašanās vietu, vien vējš bijis pārāk stiprs, lai laicīgi atgrieztos piestātnē, vēsta portāls _news.

com.au._ Sestdien 48 gadus vecais aktieris kopā ar draugu devās izbraucienā ar kajakiem Longailendas salas apkaimē, startējot no Cold Spring ostas piestātnes. Krēslai nolaižoties pār pilsētu, abi draugi esot apmaldījušies un nonākuši Hantingtonas līča apkaimē, kas atrodas 17 km attālumā no viņu ceļojuma sākotnējās pieturvietas. Apmēram plkst.22.00 vakarā Ņujorkas ūdeņos dežūrējošā Krasta apsardzes kuģa patruļa izdzirdējusi palīgā saucienus. Apsardzes darbinieks uz kuģa uzcēlis R.Krovu, viņa draugu un kajakus, bet vēlāk tos nogādājis Hantingtonas ostā. “Viņam vajadzēja nelielu palīdzību, viņš nedaudz apmaldījās. Tā patiesībā nebija glābšanas operācija, ” pavēstīja Krasta apsardzes darbinieks Roberts Sviesikis. Kā vēlāk patruļai atzinis aktieris, viņš uz ūdens pavadījis vairāk kā četras ar pusi stundas. “Paldies Setam un puišiem no ASV krasta apsardzes par ceļa rādīšanu,” vēlāk pateicīgi tvītojis R.Krovs. Viņš zinājis savu atrašanās vietu visu laiku, vienīgi pūtis spēcīgs pretvējš un “diena beigusies pārāk ātri”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko