Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +2 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Rīgas Cirkā jauna programma Cirka dārgakmeņi

No 1. februāra Rīgas Cirkā skatāma jauna cirka programma Cirka dārgakmeņi, kurā piedalīsies mākslinieki, kuri guvuši starptautisku atzinību dažādos cirka mākslas festivālos visā pasaulē, informēja Rīgas Cirka pārstāve Agita Pudule. Programmā būs redzami aizraujoši priekšnesumi ar dzīvniekiem, gaisa vingrotāji, akrobāti, klauni un citi cirka mākslinieki.

Pirmo reizi Rīgas Cirkā ar lauvu atrakciju uzstāsies Eiropā labi pazīstamais mākslinieks no Francijas  - Dominiks Gasers. No saulainās Itālijas ieradies Mr.Dalmatina, kurš cirka manēžā būs redzams kopā ar dalmāciešiem, draiskiem pūdeļiem un ponijiem. Ar foksterjeru sugas suņiem skatītājus priecēs mākslinieks no Ukrainas - Rustams Juldaševs, kurš nupat notikušajā cirka festivālā Zelta Kārlis 2013 saņēma augstāko skatītāju novērtējumu. 

„Šī programma ir īpaša ar to, ka visi mākslinieki, kuri būs redzami cirka manēžā ir Starptautisku cirka festivālu laureāti, kas apliecina mākslinieku augsto profesionālo līmeni. Ne velti mēs esam viņus nosaukuši par cirka dārgakmeņiem,” pastāstīja Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Tāpat programmā būs redzama akrobātu grupa no Kazahstānas - SerBat troupe, kuri izpilda šķietami neiespējami izpildāmus līdzsvara trikus uz trepēm. Rīgas Cirka organizētajā cirka festivālā Zelta Kārlis 2013 šis priekšnesums saņēma Zelta godalgu, taču šī nav vienīgā kolektīva augstā godalga. Bezbailīgus trikus augstu kupolā izpildīs gaisa vingrotāja uz trapeces Zamira Tapalova un gaisa vingrotāja riņķī - Aleka Kulikova. Programmā uzstāsies arī Latvijas cirka mākslinieki - ekvilibrists uz milzu velosipēda Sergejs Polupans, māksliniece ar hulahupiem - Jeļena Vasiļjeva un klaunu pāris Ketty & GenO.

Programma Cirka dārgakmeņi Rīgas Cirkā būs skatāma no 1.februāra līdz 10.martam. Biļetes pieejamas Rīgas Cirka un Biļešu Servisa kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko