Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Rīgas cirkā trikus ar futbola bumbām rādīs žonglieris-virtuozs Oganisjans

Jaunās Rīgas cirka programmas Zili, zaļi brīnumi! ietvaros līdz 13.maijam varēs apmeklēt izrādes, kurās viens no galvenajiem viesiem būs izcilais žonglieris-virtuozs Žora Oganisjans.

Šajā programmā atzītais mākslinieks gan futbola faniem un spēlētājiem, gan pārējiem cirka skatītājiem sniegs ieskatu dažādos futbola trikos, kā piemēram, mākslinieks, balansējot uz lielas bumbas meistarīgi žonglēs ar vēl 5- 7 standarta izmēra futbolbumbām.

Triku meistars sevi jau apliecinājis gan sniedzot priekšnesumu futbola kluba Manchester United faniem, gan uzstājoties Anglijā, Francijā, Japānā, Turcijā, Vācijā, Zviedrijā un citviet.

Ž.Oganisjans cirka pasaulē ir iekarojis ne tikai atpazīstamību, bet arī ieguvis dažādas balvas - 2005.gadā žonglieris ieguva bronzas ziloni jauno mākslinieku konkursā Maskavā, sudraba medaļu starptautiskā konkursā Itālijā, ieguvis Grand Prix starptautiskā konkursā Maskavā, bet pagājušā gadā mākslinieks saņēma bronzas medaļu Rīgas cirka organizētajā Starptautiskajā cirka festivālā Zelta Kārlis-2011, informēja Rīgas cirka pārstāve Agita Pudule.

Jaunās cirka programmas ietvaros skatītājus iepriecinās arī citi mākslinieki - Anatolijs un Ņina Jaroš, kas uzstājas ar Duo Jarosh vārdu, demonstrēs elpu aizraujošus kūleņus un pirtuetes tieši zem Rīgas cirka kupola - 12 metru augstumā.

Programmā būs redzami ugunīgie osetīnu džigiti, kuri auļojošu zirgu mugurās demonstrēs riskantus trikus, augstākās klases meistarību demonstrēs šimpanze Ņura, kuru dresējuši Andrejs Tepligins un Nadežda Krasovksaja. Šarmantais Latvijas cirka mākslinieks Sergejs Polupans rādīs ar jaunus gaisa trikus, savukārt  akrobāte-ekvilibriste Tatjana Šaiko pēc divu gadu ilgām viesizrādēm Eiropā atgriezusies ar jaunu cirka numuru rotējošā krēslā.

Skatītājus priecēs arī Sergejs Stupakovs, kurš meistarīgi māk piemānīt vērīgā cirka skatītāja acis, lai pēc brītiņa arēnā uzburtu baložus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko