Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Samanta Tīna izdod pirmo albumu un jaunu videoklipu

Šajā nedēļas nogalē dziedātāja Samanta Tīna tuvāko draugu, ģimenes un fanu lokā prezentēja savu pirmo albumu Tagad esmu cita, kā arī albuma tituldziesmas videoklipu.

Jaunajā albumā ir iekļautas 23 dziesmas, kas atspoguļo Samantas radošo daiļradi aizvadīto trīs gadu laikā - kopš brīža, kad dziedātāja uzvarēja LNT talantu šovā O! Kartes Akadēmija. Līdzās solodziesmām latviešu, krievu un angļu valodās, diskā ir iekļauti arī dueti ar Donu, Rassell, Niku Matvejevu, Viktoru Zemgalu, Dāvidu Kalandiju un lietuviešu dziedātāju Vudi. Albumā dzidami singli Auga, auga Rūžeņa, Virves dejotājs, I Need A Hero, Un Tomēr Mīlam, Esi man klāt un citi.

Drīzumā dziedātāja dosies koncerttūrē ar jauno programmu Tagad esmu cita, kurā kā īpašais viesis piedalīsies bundzinieks Artūrs Jermaks.

Videoklips dziesmai Tagad esmu cita ļauj ieskatīties procesos, kurus skatītāji parasti neredz - tas atspoguļo mākslinieka gatavošanos pirms došanās skatītāju priekšā, atklāja videoklipa veidotāji. Klipa režisors ir Jānis Jēkabsons, producents - Juris Millers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko