Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Seko Diena.lv un laimē ielūgumus uz I Love You 10 gadu jubilejas koncertu

Seko Diena.lv sociālajos tīklos Draugiem.lv, Twitter un Facebook, iesaki_ Diena.lv _ziņas arī draugiem un laimē vērtīgas balvas! Diena.lv sekotājiem ir iespēja laimēt gan ielūgumus uz koncertiem un citiem kultūras notikumiem, gan pazīstamu mūziķu CD un DVD ierakstus.

Ceturtdienas, 24.oktobra, vakarā starp Diena.lv sekotājiem tiks izlozēti 10 ielūgumi divām personām uz I Love You 10 gadu dzimšanasdienas jubileju. 

I Love You jubilejas koncertā uz Palladium Rīga skatuves kāps dziesminieks Goran Gora, kura ieraksti bija starp pirmajiem I Love You Records izdevumiem, grupa Laika Suns, kuras albums Nakts Karalis nāca klajā šā gada pavasarī, un daudzsološās britu folkmūzikas zvaigznes Sons of Noel and Adrian (SONAA). Ar šo grupu I Love You Records nesen noslēdza līgumu par pārstāvniecību Baltijas valstīs.

SONAA ir eksperimentāla grupa no Braitonas Anglijā, kas guvusi ievērību ar saviem enerģiskajiem priekšnesumiem, kuru laikā uz skatuves nereti kāpj līdz pat trīspadsmit mūziķiem. Gandrīz katrs SONAA dalībnieks pārstāv arī savu solo projektu, bet viņiem neliedz pievienoties arī citiem māksliniekiem un to apvienībām. Kopš dibināšanas 2008. gadā grupa daudz koncertējusi kopā ar dziesminieci Lauru Marlingu un devusies divās Lielbritānijas turnejās kopā ar Mumford & Sons. Šogad nāca klajā otrais SONAA studijas albums Knots.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko