Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Tīģerēns dosies pirmajā pastaigā

Trešdien, 14.decembrī plkst.13.00, pirmajā pastaigā lielajā aplokā dosies Amūras tīģeru Vasjas un Katrīnas pirmdzimtais - tīģerēns Klifs Grants. Sākot ar 15.decembri ik dienu no plkst.13.00 līdz 14.00 tīģerēna pastaigu varēs vērot arī zoodārza apmeklētāji.Tīģerēns Klifs Grants piedzima 2011.gada 30.jūlijā un nelaimīgas sagadīšanās dēļ trešajā dzīves dienā viņu nācās nodot dzīvnieku kopēju un vetārstu aprūpē.

Pirmos dzīves mēnešus nebija pārliecības par mazuļa dzīvotspēju, tādēļ līdz šim gan apmeklētājiem, gan žurnālistiem bija liegta iespēja viņu aplūkot un uzzināt par tīģerēna skumjo dzīves sākumu. Tā, soli pa solim, vairāku mēnešu garumā, zooloģiskā dārza darbinieku un vetārstu uzraudzībā, "dižkaķēns” pieņēmās spēkā un veselībā. Un nu tīģerēns Klifs Grants, sākot ar 15.decembri, katru dienu no plkst.13.00-14.00, ir gatavs doties regulārās pastaigās lielajā aplokā, lai kopā ar savu rotaļu biedru kucēnu Pradu priecētu zoodārza apmeklētājus.Šobrīd Rīgas zoodārzā mīt 4 Amūras tīģeri:• Astra, dzimusi Rīgas Zooloģiskajā dārzā 1997.gadā 12.jūnijā;• Katrīna (Katjuša), dzimusi Maskavas zooloģiskajā dārzā Krievijā 2007.gadā 9.jūlijā;• Vasja, dzimis Banhemas zooloģiskajā dārzā Anglijā 2008.gadā 17.oktobrī.• Klifs Grants, dzimis Rīgas Zooloģiskajā dārzā 2011.gada 30.jūlijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko