Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Vai anālā seksa laikā var palikt stāvoklī?

Mēs ar sieviņu mīlējamies ļoti bieži, dažādos veidos un bez prezervatīva. Jau ilgāku laiku esam nonākuši domstarpībās attiecībā uz palikšanu stāvoklī. Par vaginālo seksu mums ir skaidrs - tur es rauju ārā, jo iekšā beigt nedrīkst. Ar orālo seksu arī skaidrs - var droši beigt un sieviņa stāvoklī nepaliks. Taču kā ar anālo? Esmu pārliecināts, ka stāvoklī nevar palikt, taču sieva izlasījusi kaut kādu kanādiešu profesora seksopatologa rakstu, ka tomēr var. Vai tā ir taisnība? Līdz šim mums vienmēr viss bijis kārtībā.

 Atbild: Līga Giniborga, dūla, zīdīšanas konsultante

Ja jūs ar sievu mīlējieties ļoti bieži un bez prezervatīva, tad būtu ļoti loģiski un atbildīgi, ja jūs abi kopā vērstos pie ginekologa vai vecmātes un izvēlētos jums piemērotu izsargāšanās veidu. Jo mīlējoties gan sievietes, gan vīrieša sekrēts nonāk ļoti dažādās ķermeņa vietās, lai cik uzmanīgi jūs rīkotos. Sieviete var palikt stāvoklī arī anālā seksa un pārtrauktā dzimumakta laikā – ja vien būs labvēlīgi apstākļi un ļoti kustīgi spermatozoīdi, ceļš tiks atrasts un agri vai vēlu grūtniecība var iestāties. Lai jums izdodas atrast jums piemērotāko izsargāšanās veidu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko