Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Vecāki steidz izņemt bērnus no sākumskolas, jo skolotāja ir par seksīgu

Kopš 38 gadus vecā audzinātāja Mihela Rota pozējusi kalendāram, audzinātājas rīcība izraisījusi nosodījumu un dusmas daudzās ģimenēs, kas nolēmušas vairs neļaut saviem bērniem apmeklēt netālu no Boloņas esošo _Castello di Serravalle _mācību iestādi. 
Daudzi vecāki steigušies izņemt savus bērnus no kādas Itālijas sākumskolas, kad atklājuši, ka šīs iestādes audzinātāja ir pozējusi apakšveļā Harley Davidson kalendāram. "Viņa ir pārāk pievilcīga, un es negribu, lai viņa māca manu dēlu," presei atzinusi viena no dusmīgajām mammām. 

"Esmu dzirdējusi, ka vecāki, kas izņēmuši savus bērnus, mēģina pārliecināt arī citus rīkoties tāpat," medijiem atzinusi pati skolotāja. Viņa savu rīcību attaisno ar to, ka paralēli skolotājas darbam viņa arī ar modeles karjeru nodarbojas profesionāli. Amerikāniete M.Rota jau desmit gadus dzīvo Itālijā, un savas dzīves laikā ir vinnējusi vairākos skaistumkonkursos, tai skaitā Miss Mamma Italiana un Miss Cultetto D’Oro (jeb Miss Zelta Dibens), vēsta dailymail.co.uk

"Es piedalos fotosesijās, kad skolā darbs ir beidzies, īpaši daudz skolas brīvlaikā, kad apmeklēju ASV. Fotogrāfijās es vienmēr esmu apģērbusies, nekad neesmu kaila," uzsvēra skolotāja. "Varbūt es varētu strādāt tikai par modeli, taču es mīlu skolotājas darbu," viņa pavēstīja. Pēc M.Rotas domām, skandāla pamatā esot skaudība, kas "šobrīd sit augstu vilni". Viņa tomēr atzīst, ka esot arī tādas mammas, kuru bērni nevar sagaidīt rītu, līdz viņu atkal ieraudzīs skolā. 

Kopš skandāla M.Rota saņēmusi vairāk kā 2500 draudzības uzaicinājumu sociālajā tīklā Facebook, kurā viņa, starp citu, publicējusi arī fotogrāfiju ar sevi pavisam īsos šortiņos, pozējot pie boska maisa. Vietējā avīze Il Resto del Carlino veikusi aptauju, kurā 82% gadījumu iedzīvotāji atbalsta skolotājas rīcību. Skolas vadība notikušo savukārt atteikusies komentēt. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko