Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 16.-22. jūlijam

Nedēļas horoskopu 16.-22. jūlijam piedāvā žurnāls SestDiena.

AUNS. Darbā jaunas vēsmas, rīkojieties apdomīgi. Pienākumi steidzinās, taču, ko izdarīsit, tas būs jūsu. Sekmēsies radošs darbs. Mīļotais cilvēks sapratīs un palīdzēs. Nesteidzieties pieņemt neatgriezenisku lēmumu. Piemērots laiks padomāt par mācību iespējām. Izdarīsit lielāku pirkumu – tas priecēs, bet iecirtīs robu bankas kontā. Var paņemt nelielu vasaras atvaļinājumu, gatavojot ziemai dārzā izaugušo un veikalā nopirkto. Pret mošķiem noderēs dabas līdzekļi. Mazāk kontaktējieties ar depresīviem cilvēkiem. Esiet sirsnīgs pret tuviniekiem, dariet visu kopā. Māciet atvasēm praktiskus darbus.

VĒRSIS. Ieprieciniet mīļoto, izbrīvējiet laiku kopā būšanai. Lietišķas tikšanās laikā var dzimt abpusējas simpātijas. Darbā iespējama strīdīga situācija – saglabājiet mieru, uzturiet labu noskaņojumu. Pievērsieties profesionālai izaugsmei, radīsies iespēja patstāvīgi izpausties. Neuzņemieties atbildību, ja jūtat, ka tas jums nav pa spēkam. Būs grūti kontrolēt ienākumus un izdevumus. Nogurums var iespaidot garastāvokli. Par labu nāks laiks dabā un mērena diēta. Gādājiet par saticību savējo vidū. Novērsiet jebkurus strīdus, pirms tie sākušies. Atbalstiet sava spurainā pusaudža aizrautīgās idejas.

DVĪŅI. Svelmē nesadaliet spēkus sīkumos, izvēlieties tikai obligāti darāmo. Ievērojiet termiņus, citādi aizies garām atlīdzība. Var apsvērt darbības maiņu. Gādājiet par sirdsmieru; regulārs bezmiegs var kaitēt veselībai. Vasaras izpriecu laikā neaizraujieties ar riskantiem pārdrošības demonstrējumiem. Vienmēr turiet acīs mazākos bērnus, īpaši uzmanīgs esiet ūdens tuvumā. Mājās pēkšņs tukšums – visi izklīdīs vasaras ceļos. Racionāli izplānojiet darba un atpūtas mirkļus. Nesāciet remontus, bet neatlieciet uz vēlāku kaitēkļu apkarošanu dārzā. Atlīdziniet palīgiem ar jaukiem vakariem saulrietā.

VĒZIS. Šis laiks liks padomāt, līdzi just, atbalstīt un uzmundrināt pagurušos. Ja jūtat, ka jums nepieciešams uz laiku norobežoties no cilvēkiem, dariet to. Izmantojiet vasaras spēku organisma stiprināšanai. Nezūdieties par karstumu – atrodiet veidus, kā laikapstākļus izmantot savā labā. Spriedzes pilns noskaņojums darbā, kas var mainīties kolēģu vai dažādu lēmumu iespaidā. Izvairieties no konfliktiem gan mājās, gan darbavietā. Emociju un noguruma dēļ nekļūstiet nīgrs; neļaujiet sevi izprovocēt uz rīcību, par ko vēlāk var mākt nožēla. Centieties palīdzēt neveiksmē nokļuvušai radībai dabā.

LAUVA. Emocionāli uztversit gan panākumus, gan sīkas neveiksmes. Samaziniet rosību. Piekāpieties konfliktsituācijās – zaudētājos nepaliksiet. Šķietamā bezizejas stāvoklī pirmais speriet soli pretī. Atturieties no straujas plānu un viedokļu maiņas. Pirms ķeraties pie jauna darba, noskaidrojiet, vai solītais atbildīs realitātei. Nedaudz var pasliktināties pašsajūta, paveiksit mazāk, nekā bijāt cerējis. Nelāgais garastāvoklis var izsaukt strīdus gluži par neko. Mājās nopietnas sarunas par sirdslietām. Pāriem vēlams atsvaidzināt attiecības.

JAUNAVA. Periods bez skandāliem un kvēlām attiecībām. Saules nogurdinātie domās tikai par sevi. Ja tiek piedāvāts interesantāks darbs, ieklausieties intuīcijā. Nedaudz var sašķobīties biznesa lietas, taču izkulsities. Nesteidzieties personīgi visur būt klāt. Kārtojiet lietas ar uzticamu starpnieku palīdzību. Neiesaistieties milžu cīņās – notikumus var labi vērot arī no malas. Atlieciet pēkšņi izdomātu pirkumu – parāds nav brālis, it īpaši, ja kreditori min uz papēžiem. Atpūtā dodieties tuvāk ierastajai videi. Ja iespējams, labi būt pie upes vai ezera. Atvases tieksies pēc izklaidēm ārpus mājas.

SVARI. Periodā ar mīļumu panāksiet vairāk, taču nepārspīlējiet, neuzspiediet savu gribu. Radošajiem kādā brīdī būs labas iespējas nopelnīt. Darbā būs daudz sīku pienākumu, jāpaveic arī iekavētais. No jauna uzdotie darbi radīs stresu. Atturieties no krasām emociju izpausmēm cilvēkos. Sarežģītā situācijā lēni noskaitiet vismaz līdz desmit. Pievērsiet uzmanību veselībai. Var risināt ar atvašu tālāku izglītošanos saistītus jautājumus. Turiet bērnus tuvāk kultūrai, grāmatām. Izdosies pasākums, kas ilgāku laiku bijis atlikts. Kamēr vēl iespējams, tiecieties ar draugiem, esiet klāt visur, kur jūs aicina.

SKORPIONS. Novērtējiet mīļo draugu, viņa palīdzību un atbalstu. Valdiet svelmainā laika dēļ pārgurušā prāta negatīvās izpausmes – labi nav nevienam. Bet būs, un labāk to sagaidīt draudzīgā saskaņā. Risiniet situācijas bez aizvainojumiem un apvainojumiem. Nopietnas lietas labāk atlikt uz vēlāku laiku. Sargieties no garnadžiem kultūras pasākumu vietās. Par sevi var likt manīt hroniska kaite. Uzmanīgi izvēlieties ēdienus, ja ieturaties ārpus mājas. Var ierasties ciemiņš uz ilgāku palikšanu. Samierinieties, bet izklāstiet savus labas kopā dzīvošanas noteikumus. Dodieties pļavās vākt ārstniecības augus.

STRĒLNIEKS. Karstā laika dēļ biežas garastāvokļa maiņas. Izjutīsit nepamatotu spriedzi. Nekoncentrējieties uz personiskām problēmām, rosieties cilvēkos, ar kuriem jums kopīgas intereses. Neplānojiet dižus darbus, atturieties no ķīviņiem. Veiksies radošos pasākumos. Dariet visu bez steigas. Neļaujiet nesaprotošiem cilvēkiem jaukties jūsu lietās. Rīkojieties pēc principa «vīrs un vārds» – nevienam neko nesoliet, ja zināt, ka vārdu nevarēsit turēt. Var traucēt kautrība, centieties to pārvarēt. Ieteicams ievērot atslodzes diētu, tās pamatā augļi un dārzeņi. Uzmanieties no dunduru dzēlieniem.

MEŽĀZIS. Piedāvātais papildu darbs vasarā draud ar nopietnu pārslodzi, tā vietā derētu atvilkt elpu. Attiecības var ietekmēt nogurums. Pārvariet nelabvēlīgu apstākļu sakritību atvaļinājuma laikā. Labojiet pieļautās kļūdas, atzīstiet savu vainu. Izmantojiet pieejamās kultūras dzīves aktivitātes – tas atjaunos gara spēkus. Stipriniet draudzīgus kontaktus, aiciniet labu vēlošos savā lokā. Risiniet praktiskus jautājumus savā lauku saimniecībā, nepaļaujieties tikai uz sarunāto palīgu godaprātu. Mājās vēlēsities rīkoties patstāvīgi, kas var izraisīt tuvinieku nepatiku. 

ŪDENSVĪRS. Raujieties laukā no rutīnas! Attiecības atsvaidzinās draiskas idejas un mīļi vārdi. Darbā viedokļu dažādībā būs grūti saglabāt konsekventu nostāju. Ieklausieties intuīcijā, nemetieties notikumu virpulī, emociju vadīts. Saskatīsit negācijas, tomēr netērējiet enerģiju, atmaskojot nebūšanas. Iespējams, esat iesaistīts sveša plāna īstenošanā. Tālā ceļā labi atpūtīsities un gūsit pozitīvas emocijas, taču iespējami grūti pārvarami šķēršļi. Veiciet nepieciešamās vakcīnas. Vienmēr turiet pie sevis personību apliecinošus dokumentus. Svešās zemēs neizklaidējieties nepazīstamu cilvēku pūlī.

ZIVIS. Nemierīgs periods. Darba vidē gaidāmas jaunas vēsmas, taču par to pārāk nesatraucieties – vasaras nogalē viss nokārtosies. Uzticamie kolēģi respektēs jūsu viedokli, labprāt darbosies kopā arī turpmāk. Būsit gatavs jauniem sasniegumiem. Izdosiet naudu neparedzētā veidā. Domājiet, pirms lemjat kaut ko iegādāties! Nevairieties no uzticētajiem ikdienas pienākumiem ne darbā, ne ģimenē. Mājās apspriedieties, pieņemiet kopīgus lēmumus, neuzspiediet savu viedokli, ko jums varētu pārmest. Izpaudieties radu sanākšanā paša koptā dārzā. Vasara visus mīļi vienos – piedzīvojiet skaistus saulrietus kopā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko