Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

18.oktobrī sāksies biļešu tirdzniecība uz festivālu Positivus

Pirmās biļetes uz 2018. gada vasarā notiekošo festivālu Positivus par īpaši izdevīgu fanu cenu tirdzniecībā būs pieejamas sākot no trešdienas,​ ​18.​oktobra,​ ​līdz​ ​piektdienai,​ ​20.​ oktobrim.

Tikai no 18. līdz 20.oktobrim festivāla mājas lapā PositivusFestival.com, Biļešu Serviss kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv pirmās biļetes uz nākamo Positivus festivālu būs pieejamas par Fanu cenu. 3 dienu biļete bez telts vietas maksās EUR 69, ar telts vietu - EUR 77. Jauniešu biļetes, kas paredzētas 11-16 gadus veciem apmeklētājiem, festivāla 3 dienu apmeklējumam maksās EUR 50 bez telts vietas un EUR 55 ar telts vietu. Jauniešu biļetes iespējams iegādāties tikai kopā ar vismaz vienu pilnas cenas 3 dienu biļeti, jo Jauniešu biļetes īpašniekiem festivāla teritorijā atļauts ienākt tikai kopā ar pavadoni, kas sasniedzis 18 gadu vecumu. Pārējie biļešu veidi, tostarp vienas un divu dienu biļetes, pārdošanā parādīsies 2018. gadā.

Šī gada festivālu atzinīgi novērtējuši ārvalstu mediji, kas Positivus apmeklēja pirmo reizi. "Biju pavadījusi Positivus festivālā tikai dažas stundas, kad pieķēru sevi, domājam - ja nu vislabākais festivāls pasaulē notiek Latvijas mežos?" - tā recenzijā The Line of Best Fit rakstīja amerikāņu mūzikas žurnāliste Melissa Locker. "Positivus programmā atrodami dažnedažādi žanri un stili, un, godīgi sakot, Reading & Leeds, Glastonbury un Isle of Wight festivāli varētu šo to pamācīties par programmas daudzveidību."

Savukārt melomāns un žurnālists Joe Gamp savā recenzijā Metro izteica atzinīgus vārdus festivāla atmosfērai. "Starptautiskajā festivālu kalendārā Positivus joprojām ir apslēpts dārgakmenis - vieta, kur noķert lielisku mūziku un izmantot iespēju atpūsties, neieguldot milzu pūliņus vai finansiālos līdzekļus." Viņaprāt, Positivus spēj nodrošināt spēcīgu programmu un pasaules līmeņa pieredzi intīmos un mierīgos apstākļos, kādu nav daudzos lielajos festivālos.

2018. gada vasarā festivāls notiks 20., 21. un 22.jūlijā, 12.reizi piepildot Salacgrīvas Zvejnieku parku ar ​pasaules mēroga zvaigžņu, spilgtu jauno talantu, kā arī virkni aktuālāko Baltijas grupu koncertiem.

Festivāla Positivus​ ​2018​ ​biļešu​ ​cenas:

Fanu​ ​biļetes​ ​no​ ​18.līdz 20.​oktobrim
3 dienu biļete bez telts vietas - EUR 69
3 biļete ar telts vietu - EUR 77
Jauniešu biļete bez telts vietas - EUR 50
Jauniešu biļete ar telts vietu - EUR 55
VIP biļete - EUR 250

Ziemas​ ​cenas​ ​no​ ​20.​ ​oktobra
3 dienu biļete bez telts vietas - EUR 79
3 biļete ar telts vietu - EUR 87
Biļete ieejai Telšu pilsētiņā - EUR 10
Jauniešu biļete bez telts vietas - EUR 50
Jauniešu biļete ar telts vietu - EUR 55
VIP biļete - EUR 250

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko