Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

DaGamba publicē jaunu videoklipu un izziņo vērienīgāko koncertu Arēnā Rīga

Grupa DaGamba laiž klajā jaunu videoklipu skaņdarbam Nutcracker Rock no jaunās koncertprogrammas DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY un izziņo vērienīgu šovu, kas notiks nākamā gada 12. aprīlī Arēnā Rīga. Biļetes Biļešu Serviss tīklā pieejamas jau no šodienas un tirdzniecības centrā Spice, kur līdz 2. septembrim tās būs nopērkamas par īpašu cenu.

Jaunās koncertprogrammas pamatā ir ideja par mūsdienu tradīciju, veidojot neierastu sadarbību starp dažādiem mūziķiem, atklāt pārsteidzošas, unikālas un iepriekš nedzirdētas nokrāsas. Koncertprogrammā DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY neskanēs tikai Pētera Čaikovska darbi. Tie mijiedarbosies ar grupas oriģinālmūziku, pārkāpjot klasiskos standartus un šķietami neiespējamo padarot iespējamu. Koncertprogramma arī pārsteigs ar atsaucēm uz baletiem Gulbju ezers un Riekstkodis, Klavierkoncertu No. 1 un citiem Čaikovska zināmākajiem darbiem. Grandiozajā šovā piedalīsies arī slepenais viesis un, protams, pats Meistars, informē koncerta organizatori.

"Čaikovska vārdā nosauktas ne tikai ielas vairākās pasaules valstīs, bet arī konservatorijas, koledžas, teātri, koncertzāles un pat simfoniskais orķestris. Čaikovskis, viens no klasiskās mūzikas grandiem, ir klātesošs arī mūsdienās. Viņa mūzika tiek izmantota kino skaņu celiņos un datorspēlēs, savukārt baleta Riekstkodis apmeklējums Ziemassvētku laikā ir kļuvis par tradīciju daudzām ģimenēm visā pasaulē. Tāpēc mūsu jaunā programma ir sadarbības projekts ar lielo meistaru, it kā viņš pats joprojām dzīvotu starp mums, tāpat kā dzīvo viņa mūzika," skaidro grupas līderis Valters Pūce.

"Uzsākot darbu pie jaunās koncertprogrammas, atklājām, cik liels izaicinājums mums pašiem ir strādāt ar romantisko un satura piesātināto Čaikovska mūziku. Tajā ir emocionalitāte un melodiskums, savukārt DaGamba piešķir tai rokam raksturīgo dinamismu un ritmu," atzīst pianists Dainis Tenis.

Biļetes jau no šodienas plkst.10 būs pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. Tikai tirdzniecības centrā Spice – informācijas centrā 1. stāvā, līdz 2. septembrim tās būs pieejamas par īpaši izdevīgu cenu. Biļetes par izdevīgāku cenu būs pieejamas ierobežotā daudzumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko