Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Positivus otrā diena: Atpūta un muzikāli jaunatklājumi

Positivus festivāla otrā diena iesākās mierīgi. Sponsoru stendos turpinājās dažādas izklaides – Helio piedāvā apmeklētājiem nofilmēties bumbiņu jūrā, Coca-Cola ļauj izmēģināt savus spēkus skriešanā ritenī un Latvijas Pasts - iejusties pastnieka lomā, sūtījumus piegādājot ar divriteni.

Otrajā dienā Kino Bize Cinema piedāvāja plašu filmu klāstu - Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi (2019), Los Bando (2018), Lubene (1994), Kriminālās ekselences fonds (2018), LKA Nacionālās kino skolas studentu īsfilmas, Mūziklu ar dziedāšanu: Mazais šausmu veikaliņš (1986), kā arī No krēslas līdz rītausmai (1996). Ikviens, kas festivāla laikā vēlas izbaudīt kino, noteikti var atrast kaut ko, kas viņu uzrunātu.

Festivālā ir padomāts arī par pašiem mazākajiem apmeklētājiem, kas var doties uz Bērnu Salas piedāvāto Spēļu laiku vai Dauzīšanās laiku.

Festivāla modes zonā iespējams iegādāties visdažādāko stilu apģērbus un aksesuārus no tādiem zīmoliem kā ZIB, Happeak, Radada un daudziem citiem. Tiem, kas vēlējās atsvaidzināt savu festivāla koptēlu vai izvēlēties jaunu tērpu, bija iespēja to izdarīt šeit.

Uz Piena Svētku skatuves neilgi pēc pusdienlaika kāpa Comedy Latvia - latviešu stand up komiķu grupa, kas pulcēja lielu skatītāju daudzumu un izklaidēja ar melno humoru un asprātīgiem jokiem. Komiķi nebaidījās no robežu pārkāpšanas, tādējādi smīdinot klātesošos.

Pēcpusdienā festivāla teritorijā jau parādījās vairāk cilvēku, un uz Lāčplēsis skatuves 16.30 uzstājās Adam Naas. Lai gan pirms koncerta skatītāju bija maz, mākslinieka īpašā balss drīz vien piesaistīja tuvumā esošos festivāla apmeklētājus. Adam Naas ir grūti noraksturot vienā vārdā, taču viņa vokālā līdzība ar Prince un citiem mūzikas grandiem ir nenoliedzama. Šis noteikti daudziem apmeklētājiem kļūs par jaunatklājumu, ko vērts iekļaut savā ikdienas mūzikas sarakstā.

Emma Jean Thackray koncerts pulksten 17.15 nepulcēja pārāk daudz skatītāju, taču ir jāatzīst, ka šī balvas ieguvusī komponiste un producente, kas ir atzīta par vienu no Lielbritānijas aizraujošākajām jaunajām džeza māksliniecēm, piedāvā vēl nedzirdētu mūziku, kas ievelk klausītājus savā varā.   

Vēl ir vērts pieminēt The Bad Tones, kas 18.00 uzstājās uz Piens Svētki skatuves. Viņi ir kā svaiga ūdens malks Latvijas rokmūzikas pasaulē, kas spēj iekustināt publiku kustēties līdzi viņu radītās psihodēliskās rokmūzikas ritmiem. Šis noteikti ir muzikāls jaunatklājums, ko ir vērts turpināt klausīties arī pēc festivāla beigām.

Vakara gaitā ir sagaidāmi tādi mākslinieki kā igauņu galvenā mūzikas eksporta prece Ewert And The Two Dragons, indie pop grupa Superorganism, kā arī šī vakara gaidītākie mākslinieki Royal Blood, Ivan Dorn un Underworld.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko