Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jaunā gada pirmais festivāls bērniem līdz 14 gadu vecumam Jaungada priedīte notiks 7. un 8. janvārī Brīvdabas muzejā

Pēc divu gadu pauzes, 2023. gada 7. un 8. janvārī - skolēnu brīvdienu noslēgumā, Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja teritorijā pie bērniem un skolēniem atgriezīsies jautrākā ziemas ballīte - pasākums Jaunā gada priedīte. Bērnus gaida divu dienu festivāls, kurā paši galvenie būs viņi - ja vien ir labi mācījušies, apguvuši ko jaunu un nopelnījuši ballīti!

“Jaungada priedīte” notiks pastaigas “Ziemas Gaismas dārza saulgriežos” noslēgumā un uz trakulīgu ballīti aicinās skolas vecuma bērnus līdz 14 gadu vecumam. Visiem, kas vecāki par 18 gadiem - ieeja pasākumā tikai ar bērniem!

7. janvārī “Jaunā gada priedītes” īpašie viesi būs grupa “Bermudu Divstūris”, savukārt 8. janvārī pašus mazākos uz ballīti gaidīs īpašais viesis - Ričijs Rū un draugi. Dj un vakara vadītājs abās festivāla dienās būs Markus Riva, pirmo 100 ieejas biļešu cena - 15 eiro, pēc tam biļešu cena - 20 līdz 25 eiro, biļetes cenā iekļauts “Ziemas Gaismas dārza saulgriežos” apmeklējums, biļete jāiegādājas ikvienam apmeklētājam.

“Priedīšu pasākumos mēs dejojam un priecājamies - vienmēr iemācāmies jaunus deju soļus, šoreiz nofilmēsim episkāko tik-tok video un šis būs tas pasākums, kur galvenie ir mazie pasākuma apmeklētāji. Kas var būt labāks par kārtīgu ballīti svaigā gaisā - saģērbieties silti un priecāsimies “Jaunā gada priedītē"!” saka Markus Riva, kas Priedīšu pasākumu vadīs un būs DJ jau trešo reizi.

“Esam priecīgi atgriezties Priedīšu pasākumā pie bratukiem ar īpašu programmu. Tiekamies uz kārtīgu izkustēšanos svaigā dabā,” aicina Biceps un Triceps no “Bermudu divstūra”, kuri uzstāsies “Jaungada priedītē” 7. janvārī.

“Svētdienā, 8. janvārī 30 minūšu garā koncertā kopā ar Ričiju Rū un "Jaungada priedtīes" viesiem nodziedāsim populārās lācēna dziesmas, izdejosimies, izpriecāsimies un kārtīgi nosvinēsim jaunā mācību cēliena sākumu un jauno gadu," stāsta Rūta Reinika Preisa un Lauris Reiniks.

“Jaungada priedīte” ir pasākums bērnudārza bērniem un pamatskolas un sākumskolas skolēniem, kas labi mācījušies un pelnījuši kārtīgu, trakulīgu ballīti. Tieši tāpēc priedīte, nevis eglīte, jo mēs domājam ārpus kastes! Iepriekšējie sērijas pasākumi notika 2018. gadā (Ziemassvētku priedīte) un 2019. gadā (Gadumijas priedīte).

Katru dienu ieeja pasākuma teritorijā no plkst. 16.00, pasākums sāksies plkst. 17.00 un noslēgsies plkst. 18.30. Bērni un pieaugušie aicināti ģērbties silti, bet tā, lai varētu kustēties un darboties kopā ar “Jaunā gada priedītes” māksliniekiem, mūziķiem un varoņiem.

Vairāk informācijas ŠEIT

Biļešu iegāde ŠEIT!
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko