Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Neaizmirstama Jaungada svinību pieredze OlyBet Sports Bar, Elizabetes ielā 55

Jaungada ballīte OlyBet Sporta bārā ir iespēja sagaidīt Jauno gadu lieliskā atmosfērā! Ballītes atmosfēra būs piesātināta ar eleganci un enerģiju. Ielūkojies šajā notikumā, kas sola piedāvāt aizraujošas un neaizmirstamas Jaungada svinības!

No sākuma līdz beigām DJ Fabrix un DJ Keraynn piepildīs telpu ar enerģiju, lai dejas turpinās visas nakts garumā līdz par rīta gaismai!

OlyBet Sports Bar vienmēr gādā par to, lai piedāvātu izsmalcinātus dzērienus par īpaši pieejamām cenām. Mūsu plašais dzērienu klāsts ir kā piedzīvojums garšas ceļojumā, kur varēsi iegrimt un baudīt izsmalcinātu izvēli, kas atbilst tavām vēlmēm un noskaņojumam. Bet tas nav viss! Viesiem būs iespēja baudīt īpašo virtuves delikatesi - mājas soļanku, kas papildinās jau tā izcilo Jaungada svinību noskaņojumu.

Lai piedalītos šajā fantastiskajā ballītē, neaizmirsti paņemt līdzi savu pasi vai ID karti, jo ieeja ir atļauta tikai no 18 gadiem. Tas nodrošinās, ka vakars noritēs drošā un baudāmā atmosfērā.

Tātad, sagatavojies ienirt dejās, baudīt mūzikas ritmus un atzīmēt jauno gadu ar stilu un enerģiju OlyBet Sports Bar Jaungada ballītē! Tiekamies jau pavisam drīz – atved savus draugus un radus un sāciet jauno gadu ar smiekliem, dejām un izsmalcinātu izklaidi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko