Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

VIDEO: Pirms Valentīna dienas ar pārsteigumu klajā nāk reperis Deniss un Patrisha

Ceturtdien, 8. februārī, ar pirmo singlu Nekas neizmainīs to no gaidāmā debijas albuma, ko plānots izdot šī gada izskaņā, klajā nācis Kreisā Krasta reperis Deniss sadarbībā ar dziedātāju Patrishu. Nekas neizmainīs to tapis arī dziesmas vēstījumam pieskaņots videoklips.

“Šīs dziesmas pirmsākumi meklējami 2016. gadā, kad pats izšķīros ar meteni un piedzīvoju vienas no pirmajām lielajām sirdssāpēm. Visu šo laiku dziesma dzīvoja pie manis, bet zināju, ka reiz vēlos to izdod, jo jutu, ka tajā mājo diezgan spēcīga dvēsele. Es nevēlējos publicēt dziesmu par kādu konkrētu cilvēku, bet gan to nodot tā, lai katrs cilvēks pats sevi var ielikt attiecīgajā situācijā, iztēloties, sajust un saistīt ar sevi tieši tik lielā mērā, cik pats to jūt. Jo visi taču esam mīlējuši, visi mīlam un mīlēsim, kā arī ikviens no mums ir piedzīvojis sirdssāpes. Par to arī ir stāsts,” atklāj Deniss.

“Šobrīd ir skaidrs, ka es esmu to izdzīvojis, izsāpējis, pārdzīvojis un varu uz visu atskatīties ar smaidu, tāpēc pārrakstīju dziesmas pantus atbilstoši tagadnei un kopā ar dziesmas un topošā albuma producentu Faktu (Jānis Šmēdiņš) nolēmām, ka šai noteikti jābūt albuma pirmajai dziesmai. Zināju, ka piedziedājumā vēlos sievietes vokālu un vispiemērotākā man šķita Patrisha. Biju priecīgs, ka viņa piekrita un iesaistījās arī ar savu vīziju par piedziedājumu. Tas ir vēlējums visiem mīlētājiem Valentīna dienā no manis un Patrishas,” stāsta Deniss.

“Man ir prieks sastrādāties ar dažādiem māksliniekiem, kuri ir ne vien no mana žanra, bet arī no hiphop aprindām. Piekritu šai sadarbībai, jo man šķita, ka ar šo dziesmu varam parādīt Denisu no citas šķautnes, šeit mēs kopīgi varējām izcelt mūzikas, stāsta un personības kvalitātes, kas mums abiem ir svarīgas. Turklāt Fakts bija pirmais, kurš, tā teikt, ievilka mani šajā mūzikas daļā – hiphopā. Tas ir tāds kā aplis, kas ir apgājis, jo ar Faktu viss sākās un tagad atkal esam pie Fakta, kurš producēja šo dziesmu. Esmu priecīga, ka varēju piedalīties un iesaistīties ar papildu idejām un, protams, milzīgs paldies Denisam, ka mani uzrunāja,” saka Patrisha.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko