Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kaņepes Kultūras centrā ar režisora dalību notiks godalgotās filmas The Song of Sway Lake seanss

Ceturtdien, 20. jūnijā, plkst. 18, Kaņepes Kultūras centrā notiks filmas The Song of Sway Lake (2018) izrādīšana ar režisora Ari Gold līdzdalību, informēja pasākuma pārstāve Anna Luīze Pētersone.

Filma ir uzvarējusi 20 dažādos starptautiskajos filmu festivālos un iekļauta vairāk nekā simts startautisko filmu festivālu izlasēs. Filmas režisors ir studentu Oskara balvas ieguvējs amrikānis Ari Gold, kurš patlaban viesojas Latvijā. 

“Filma ir par vasaru uz ezera un krievu tautības viesi, kurš sava apmeklējuma laikā izmaina veselu ģimenes dzīvi. Stāsts ir par nostalģiju, veco mūziku un kultūru sadursmi. Pēc savas neilgās viesošanās Latvijā, uzskatu, ka filma tiešām tikpat labi varētu tikt uzņemta šeit – ņemot vērā Latvijas dabas dzeju un vispaŗējo vasaras noskaņu,” tā par filmu stāsta pats režisors.

The Song of Sway Lake ir romantiska drāma par pagātnes burvību. Pēc tēva nāves jaunais džeza kolekcionārs Ollie Sway uzrunā savu vienīgo draugu, krievu izcelsmes klejotāju, lūdzot palīdzību nozagt oriģinālo, pirmo ieraksta mūzikas izdevumu - Otrā pasaules kara hitu Sway Lake. Plāns izjūk, kad līdzdalībnieks iemīlas Ollie aristokrātiskajā vecmāmiņā, kura jaunajā krievu vīrietī saskata savas jaunības dienas.

Filmā piedalās tādi atpazīstami aktieri kā Makolija Kalkina brālis Rorijs Kalkins un Roberts Šīhans (Umbrella Academy, Misfits).

Kino seansā ieeja ir bez maksas. Seansa organizatori lūdz apmeklētājus ierasties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja