Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Māksliniekus aicina pieteikt darbus ikgadējai Rudens izstādei

Latvijas Mākslinieku savienība (LMS) aicina profesionālus vizuālās mākslas un dizaina māksliniekus, šo nozaru vidusskolu un augstskolu studentus piedalīties LMS ikgadējā vizuālās mākslas izstādē Rudens 2020. Esošais skats, kuras norise plānota no 27. novembra līdz 10. janvārim.

"Šī gada Rudens izstāde notiek Latvijas kultūrai izšķirošā brīdī, kad radošās personas piedzīvo ciklisku ainu, sabiedrībai atkārtoti atgriežoties pie jautājuma, cik nozīmīgs ir mākslinieks – radošais cilvēks, un kāda ir viņa loma emocionālajā pasaulē," pauž LMS vadītājs Igors Dobičins.

LMS biedri, profesionāli mākslinieki, mākslas augstskolu studenti un profesionālās vidējās kultūrizglītības iestāžu audzēkņi ir aicināti izteikt savu profesionālo viedokli izstādē Rudens 2020. Esošais skats. Mākslinieki var piedalīties izstādē ar 1-3 vizuālās mākslas darbiem, kas tapuši laika posmā no 2018. līdz 2020. gadam. Mākslas darbu izpildījumam ir jāuzrāda vizuālās mākslas laikmetīgās tendences. Darbu tehnika nav ierobežota. Pieteikties var līdz 21. novembrim, aizpildot anketu šeit un autora CV, kā arī pieteikto darbu augstas izšķirtspējas attēlus sūtot uz e-pastu: [email protected].

Izstādei Rudens 2020. Esošais skats iesniegtos pieteikumus izvērtēs un mākslas darbu atlasi ekspozīcijai veiks profesionāla žūrija. Izvērtējot iesniegto darbu māksliniecisko kvalitāti, izstādes Rudens 2020. Esošais skats žūrija paziņos autoru, kurš kļūs par LMS Balvas ieguvēju un iegūs iespēju rīkot personālizstādi LMS galerijā 2021./2022. gadā.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja