Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Palladium notiks The Hobos labāko dziesmu koncerts

Pēc divu gadu radošās pauzes, rokgupa The Hobos izsludina labāko dziesmu koncertu Best of The Hobos 18. septembrī plkst. 19 koncertzālē Palladium, informēja grupas pārstāvis Aldis Hofmanis.

Koncertā The Hobos uzstāsies savā oriģinālajā sastāvā – Rolands Ūdris, Mārtiņš Burkevics, Egons Kronbergs un Vilnis Krieviņš. Gandrīz divas stundas garajā koncertprogrammā tiks iekļauti gan pazīstamākie un iemīļotākie hīti kā Christian (I’m gonna be), Lu Lu, Lost in space un Walk all night, kā arī mazāk zināmas un koncertos nekad nespēlētas dziesmas no visiem četriem grupas albumiem.

The Hobos ir 1999. gada janvārī dibināta latviešu grupa. Visi četri The Hobos dalībnieki nāk no Liepājas, taču savu karjeru grupa aizsāka Rīgā, pirmo koncertu sniedzot kafejnīcā Ai Karamba. Pieredzējušākais grupas dalībnieks ir Vilnis Krieviņš, spēlējis gan Līvos un Remix, gan kopā ar Laimu Vaikuli, Igo u.c. projektos, Mārtiņš Burkevics muzicējis kopā gan ar Igo, gan Kasparu Bindemani, gan grupā Lādezers u.c., Egons Kronbergs - kopā ar Igo un Kasparu Bindemani, Iļģiem un Skyforger u.c., bet Rolands Ūdris ir, tā sauktais, "ielu bērns" - no 15 gadu vecuma spēlējis, kā ielu un krogu muzikants, šai laikā pabijis un priecējis cilvēkus gan Ķīnā, gan Honkongā, Ņujorkā un Indijā. Viņš vienīgais nav mācījies mūzikas teoriju un joprojām spēlē pēc savas izjūtas. Ūdrītis rada gan dziesmu tekstus, gan mūziku, bet pārējie grupas biedri to aranžē, saliek akcentus un pilnībā atbild par darbu studijā. Grupa ir saņēmusi vairākas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas par labāko rock albumu (1999., 2001. un 2002. gadā), labāko rock dziesmu (2002. gads, dziesma Flying Away), kā arī labāko video (2000. gadā dziesma Christian (I’m gonna be)).

Pirmās 100 biļetes uz koncertu iespējams iegādāties par īpašu cenu - 10 euro. Tās būs pieejamas tirdzniecībā ceturtdien, 18. jūnijā, no plkst. 10 ekase.lv un Biļešu Servisa tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja