Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Riga Reggae un Horens Stalbe izdod singlu par godu Boba Mārlija 75. jubilejai

Latvijā vienīgā aktīvā regeja grupa Riga Reggae Horena Stalbes vadībā kā veltījumu Boba Mārlija 75. dzimšanas dienā klausītāju vērtējumam nodod singlu Viss ir dūmi, un tās videoversiju.

"Savaldīšanās un pacietība ir ceļš uz piedošanu, mieru un laimi," jaunizdoto kompozīciju un grupas darbību komentē Horens Stalbe.

Dziesmas Viss ir dūmi mūzikas autori ir Ints Ķergalvis aka Speiss un Udis Vanags,  bet pie teksta tapšanas piedalījies arī grupas līderis Horens Stalbe. Dziesmas  tapšanā un ierakstā līdzdarbojušies pārējie grupas Riga Reggae dalībnieki - Mikus Rullis (bungas), Renarts Braufmanis (basģitāra), Ritvars Šilkovs (saksafons), Maksims Starodubovs (trombons, melodions, perkusijas) un  Mārtiņš Burkevics (taustiņinstrumenti). Dziesmas ieraksts, un miksēšanas process veikts skaņu inženiera Mārtiņa Burkevica  vadībā, savukārt skaņdarbs māsterēts ierakstu studijā Mercury Mastering ASV.

Dziesmai tapusi arī videoversija, par kuru parūpējies tuvs grupas draugs multimākslinieks Ēriks Saksons. Videoklipa prezentācija un koncerts norisināsies 7. februārī mūzikas bārā Četri balti krekli Rīgā.

Apvienība Riga Reggae sevi uz skatuves pieteica 2014. gadā, un kopš tā laika kļuvusi par aktīvāko sava žanra pārstāvi Latvijā. Grupa parasti muzicē sešu vīru sastāvā, izpildot gan savas, gan citu autoru kompozīcijas. Nereti projekta līderi Horens un Speiss sniedz akustiskus koncertus, kā arī abi ir aktīvi dīdžeji, kuri atskaņo regeju dažādos pasākumos.

2017. gada vasarā, izdodot debijas video dziesmai Zvans pie durvīm, grupa izpelnījās plašu atzinību un atpazīstamību Latvijas radio stacijās, ilgu laiku atradās to topu augšdaļā, savukārt interneta vietnē youtube video skatījums jau krietni pārsniedzis miljonu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja