Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aminata izdod albumu Savvaļas pusē un aicina uz solokoncertu koncertzālē Palladium Rīga

Krāšņā un talantīgā dziedātāja Aminata izdevusi savu trešo pilnmetrāžas studijas albumu Savvaļas pusē, kas papildinājis pērn iznākušo minialbumu ar tādu pašu nosaukumu. Aminata aicina nosvinēt albuma iznākšanu koncertā Paisums. Bēgums, kas notiks Palladium Rīga koncertzālē 27. oktobrī. Koncertā būs klausāmas gan jaunākās Aminatas dziesmas, gan labi zināmi un iemīļoti darbi.

"Albums Savvaļas pusē man ir bijis neparasts eksperiments un izkāpšana no komforta zonas. Darbs pie šī albuma man ne vien lika no jauna atplaukt pēc posma, kurā jutos sevi radoši izsmēlusi, bet arī iekāpt pilnīgi jaunā un sievišķīgā tēlā. Piemēram, dziesma Afrodīte ir tik izteikti viegla, ar koķetērijas un flirta noskaņām, ka liek man tieši tā justies arī uz skatuves to izpildot. Albuma iznākšana man ir svētku dienu, bet vēl vairāk priecāšos to nosvinēt uz skatuves kopā ar saviem klausītājiem," stāsta Aminata.

Albuma iznākšanai par godu Aminata aicina savus klausītājus tikties koncertā Palladium Rīga koncertzālē 27.oktobrī. Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasē un  www.bilesuserviss.lv

"Šobrīd ļoti aktīvi rit koncerta gatavošanās darbi - mēģinājumi, kostīmu pielaikošana, ieraksti. Ar katru nākamo solokoncertu sev uzstādu augstāku profesionālo latiņu, vēlos, lai tas ir krāšņāks, pārsteidzošāks, nekā iepriekšējie. Varu apsolīt skatītājiem, ka pārsteigumi būs un mēs ar komandu parūpēsimies par neaizmirstamu vakaru,” Aminata turpina.

Koncertā Paisums. Bēgums kā viesmākslinieki piedalīsies arī talantīgā mūziķe Būū, un Ukrainas dziedātājs Constantine, ar kuru Aminata sagatavojusi īpašu priekšnesmu. Uz skatuves ar Aminatu kāps Kristaps Ērglis, Toms Mikāls, Rūdolfs Daņiļevičs, Aleksis Zariņš, Krišjānis Geidāns, dejotāji no deju grupas SPACE, ar horeogrāfi Elīza Kažemaku un horeogrāfa palīgu Artūru Develu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja