Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aminata izdod jaunu singlu Pamet mani un izziņo solokoncertu

Popdziedātāja Aminata izdevusi jaunu singlu latviešu valodā Pamet mani, kas ir priekšvēstnesis jau pavisam drīz sagaidāmajam minialbumam Maiga vara. Vienlaikus tiek sākta biļešu tirdzniecība uz dziedātājas solokoncertu, kas notiks nākamā gada 18. aprīlī kultūras un izklaides centrā Hanzas perons, informēja dziedātājas pārstāvis Kaspars Zaviļeiskis.

Jaunā dziesma Pamet mani ir Aminatas un Kaspara Ansona kopdarbs. Pieredzējušais mūsdienu popmūzikas producents veicis arī diesmas aranžēšanas darbu.

"Šai dziesmai ir romantiska noskaņa," saka pati dziedātāja. "Tā ir par diviem cilvēkiem, kuri vēlas būt kopā, taču nevar katrs savu iemeslu dēļ. Tomēr simpātija nekur nepazūd, un šī sajūta ir pārāk spēcīga un vilinoša. Neviens no viņiem īstenībā negrib pārtraukt šīs attiecības un cer, ka to izdarīs otrs..." 

Jaunais singls no 7. novembra dzirdams Latvijas radiostacijās un noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos, ieskaitot YouTube, kur noskatāms arī tā videoklips, ko režisējusi pati Aminata.

Līdz ar Pamet mani izdošanu no drīzumā sagaidāmā minialbuma laisti klajā jau trīs singli. Pirmais priekšvēstnesis bija tā tituldziesma Maiga vara, kas tapa kopā ar Shipsea no grupas Instrumenti, bet otrais - kopā ar postfolkloras meiteņu grupu Tautumeitas tapušais skaņdarbs Dzīvot citādāk, kura tapšanā arīdzan piedalījās Shipsea jeb Jānis Šipkēvics juniors.

Jau drīzumā tiks izziņota vēl kāda īpaša Aminatas publiskā uzstāšanās, bet tikmēr biļetes uz 2020. gada 18. aprīlī ieplānoto solokoncertu jau var iegādāties interneta vietnē www.aula.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja