Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Chris Noah izdod jaunu dziesmu Take a minute

Ar vasarīgu singlu Take a minute Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas radiostacijās sevi piesaka Chris Noah – dziedātājs, komponists un tekstu autors, informēja mūziķa pārstāvji.

Mūziķa kopdarbs ar latviešu producentu JJ Lush – dziesma Stay – lietuviešu mūziķes Monikas Linkites  izpildījumā šogad triumfēja Lietuvas Eirovīzijas nacionālajā atlasē, bet Eirovīzijas finālā Liverpūlē ierindojās augstajā 11. vietā.

Chris Noah pasaulīgais skanējums novērtēts jau iepriekš, saņemot divas nominācijas 2022. gada Latvijas mūzikas gada balvā Zelta mikrofons un iekarojot radio topus. To atzinuši arī mūzikas industrijas profesionāļi – Chris Noah pārstāv ierakstu kompānija Sony Music Entertainment, kuru paspārnē ir arī tādas zvaigznes kā Adele, Robie Williams, Beyoncé, Måneskin un citas.

Dziesmas Take a minute radīšanā 28 gadus vecais dziedātājs sadarbojas ar britu producentiem Kristoferu Harisu (Kristofer Harris) un Neitanelu Grahamu (Nathanael Graham), bet māsterings uzticēts divkārtējam prestižās Grammy balvas nominantam Raijenam Švābem (Ryan Schwabe) no ASV.

Jaunais radiohits flirtē ar tēmu par attiecībām un pieķeršanos: "Dziesma stāsta par mūsdienu dzīves raito ritējumu, un milzīgajām izvēles iespējām, kas, manuprāt, mums liek minstināties ar lēmumu pieņemšanu. Interneta laikmets padarījis visu un visus tik ļoti pieejamus, ka nereti paši konstruējam realitātei neatbilstošus ideālus. Kā rezultātā kļūstam neizlēmīgi un savā ziņā iestrēguši kādā noteiktā posmā. Es teiktu, ka 21. gadsimta "es tevi mīlu" ir "tu man varētu patikt". Attiecīgi dziesma apspēlē šo ideju vieglā un nesāpīgā veidā," stāsta Chris Noah.

Take a minute radusies neilgi pēc tam, kad sarakstīta Monikas Linkites dziesma Stay. Dziesmas demo ierakstīts Latvijā, studijā, kur sakomponēta un ierakstīta arī Monikas Stay. Taču tālākais Take a minute ceļš veda uz Apvienoto Karalisti, kur palīgā nāca Kristofers un Neitanels. "Spēlēju ģitāru un aizrāvos ar šo rifu, ko dzirdam jaunajā dziesmā. Manuprāt, šo rotaļīgo vieglumu var dzirdēt katrā dziesmas aspektā – melodijā, aranžijā, tekstā," turpina Chris Noah.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja