Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Festivālā Summer Sound uzstāsies grupa Singapūras satīns

Latviešu repa grupa Singapūras satīns pievienojas to mākslinieku pulkam, kuri jūlija izskaņā uzstāsies festivālā Summer Sound, informēja festivāla rīkotāji.

Viena no patlaban populārākajām un arī skaļākajām pašmāju repa apvienībām Singapūras satīns arī šogad uzstāsies festivālā Summer Sound. Pēdējos gados viņu uzstāšanās festivālā ir viena no gaidītākajām performancēm un pulcē lielu skaitu grupas fanu.

Singapūras satīns puiši paši sevi ir pasludinājuši par Latvijas repa supergrupu un savā darbībā arī rīkojas tā, lai šis tituls sevi pilnībā attaisnotu.

Grupa savu darbību sāka 2015. gadā, apvienojoties kā zināmiem repa izpildītājiem, tā mazāk zināmiem hiphopa māksliniekiem. Piesakot sevi ar pirmajiem hitiem Džons un Es nemāku komatus, grupa Singapūras satīns ļoti strauji ieguva popularitāti interneta vidē, un gadu gaitā grupa ir iekarojusi arī radio topu virsotnes un šogad ieguva trešo vietu Latvijas Radio Muzikālajā bankā ar hitu, kuru izpilda kopā ar Horenu Stalbi, Piededzini mann.

Šobrīd Singapūras Satīns ieraksta jaunas dziesmas, kuras rezultēsies jaunā studijas albumā.

"Uzstāties festivālā Summer Sound mums vienmēr bijis gaidīts notikums ­– ideāla ballītes atmosfēra, ļoti atsaucīga publika, silta uzņemšana un protams skatuve pašā pludmales sirdī. Mēs uzstāsimies ap 22 un iesāksim pirmo Summer Sound nakti ar kārtīgu pritonizācijas un piedzīvojumu enerģiju. Sagaidiet saulrietu kopā ar mums!" tā Singapūras satīna puiši komentē savu uzstāšanos festivālā.

Katru nedēļu festivāls Summer Sound izvēlas izziņošanai vienu mākslinieku, kurš šajā gadā uzstāsies festivālā. Iepriekšējās nedēļās ir izziņots viens pēdējo gadu populārākajiem dīdžejiem pasaulē – franču dīdžejs Kungs, kurš popularitāti pasaulē ieguvis ar dziesmu This Girl, Don’t You Know un I feel so bad. Festivālā uzstāsies arī DJ Regard, kurš ceļu uz pasaules slavu uzsāka sociālā tīkla platformā TikTok. Galveno mākslinieku sarakstam ir arī pievienojies franču dīdžeju duets, superhita Katchi autori Ofenbach. Summer Sound uzstāsies arī leģendārā krievu rokgrupa Mumiy Troll un pašmāju grupas Musiqq un Astro’n’out, kā arī reperis Gacho.

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām. Desmitais festivāls Summer Sound Liepājā norisināsies jūlija izskaņā – 24. un 25. jūlijā.

Biļetes var iegādāties: https://summersound.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja