Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Foto: Mūziķis Chris Noah skatītāju piepildītā zālē nosvin sava pirmā singla izdošanu latviešu valodā

Mūziķis Chris Noah, kurš līdz šim rakstījis un izpildījis dziesmas tikai angļu valodā, skatītāju piepildītā zālē nosvinējis sava pirmā singla izdošanu latviešu valodā.

Koncertā kultūrtelpā Tu jau zini kur 28. septembrī izskanēja gan klausītāju iemīļotākie Chris Noah skaņdarbi, gan arī, pirmo reizi uz lielās skatuves, mūziķa nupat izdotā dziesma latviešu valodā Cik tālu vēl?, kas zālē tika uzņemta ar skaļām ovācijām. Skatītājus iepriecināja arī nebijuši Krisa dueti ar koncerta īpašajiem viesiem – Fiņķi un Kristīni Pāži.

Svinības draugu un mūziķu lokā līdz pat rīta gaismai turpinājās Tallinas ielas Ezītis miglā, kur viesiem bija iespēja nogaršot īpaši šim notikumam radīto Chris Noah kokteili Take a minute, kā arī gremdēties sarunās un izbaudīt necerēti silto septembra nakti.

"Ir patiešām īsta svētku sajūta," teic Chris Noah. "Esmu pateicīgs visiem, kas atnāca un bija kopā ar mums. Šis bija pirmais mans solo koncerts pēc ilgāka laika, un klausītāju atsaucība un foršā enerģija, ko jutu zālē, sniedz man pārliecību, ka esmu uz pareizā ceļa un iedvesmo tiekties pēc arvien lielākiem sapņiem."

Chris Noah ir vienīgais Latvijas jaunais mūziķis, kuram šobrīd ir aktīva sadarbība ar ierakstu kompāniju Sony Music Entertainment. Arī jaunā dziesma Cik tālu vēl? laista klajā Sony paspārnē, kopradot to ar britu producentu Kristoferu Harisu (Kristofer Harris) un mūziķiem Mārci Jukumsonu-Jukumnieku, Jēkabu Zemzari, Kristīni Prauliņu, Dāvi Jurku, Keitiju Eizenbardi un Kasparu Vizuli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja