Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Grupa Triānas parks izdod jaunu albumu 11

Otrdien, 15. oktobrī, grupa Triānas parks laiž klajā albumu 11, kurā iekļautas vienpadsmit dziesmas latviešu valodā. Līdz ar albuma publiskošanu klausītājiem tiek nodots arī trešais singls - dziesma Kamēr, kas ir duets kopā ar dziedātāju Intaru Busuli, ziņoja grupas pārstāve.

Grupas Triānas parks albums 11 tapis laika posmā no 2018. gada nogales līdz šī gada maijam un ierakstīts studijā Aleja Records.

“Savu darbību sākām kā alternatīva roka grupa un 11 darbības gados ir izmēģināts daudz – albuma 11 kontekstā esam nonākuši līdz popmūzikai un mēs mērķtiecīgi attīstām šī žanra kvalitātes! Manuprāt, katra 11 dziesma pati par sevi ir spēcīgs stāsts, un man visas ir vienlīdz mīļas. Mēs godprātīgi turpinām dziesmu Stars un Kā gaisa balonā uzņemto kursu un tas brīžiem ir dinamiskāks, te atkal – liriskāks, lai albumā katrs varētu atrast kaut ko sev atbilstošu,“ saka Agnese Rakovska.

Vienpadsmit gadu pastāvēšanas laikā Triānas parks  ir attīstījuši spēju realizēt savas idejas gan radoši, gan tehniski, kā arī producēšanā un menedžmentā. Dziesmu tekstu autore ir Agnese Rakovska, mūzika veidota kolektīvi, savukārt lielāko daļu dziesmu mūzikas producents ir Triānas parka basģitārists Kristaps Ērglis (izņemot - dziesma Tiekas divatā tapusi Kristapam Ērglim sadarbībā ar DJ Rudd, bet dziesma Nejautā - sadarbībā ar Jāni Šmēdiņu jeb FAKTS, savukārt dziesmas Kamēr producents ir Kaspars Ansons). Albumā piedalās arī viesmākslinieki – dziedātājs Intars Busulis un reperis Ozols.

Grupa Triānas parks aicina klausītājus uz lielo koncertu Rīgā, 2020. gada 27. martā Hanzas peronā, kurā būs iespēja dzirdēt gan visas jaunā albuma, gan arī labi zināmās un iemīļotās dziesmas. Koncertā piedalīsies arī viesi  - kā pirmais no viņiem tiek izziņots The Sound Poets līderis Jānis Aišpurs. Koncertā plānots īpašs noformējums un arī vietu izvietojums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja