Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Grupas Carnival Youth koncerttūre šonedēļ piestās Hanzas peronā

Grupas Carnival Youth koncerts Rīgā, Hanzas peronā notiks, kā plānots, sestdien, 23. novembrī, plkst. 19.30. Rīgas koncerta īpašā viešņa - 17 gadus vecā Luksemburgas dziedātāja C’est Karma, kura spēlēja kopā ar grupu sešos koncertos Vācijā, ziņoja grupas pārstāve.

Grupas dalībnieki Rīgas koncertam gatavojas īpaši. Emīls Kaupers skaidro: "Pirms gada mēs bijām Brazīlijā, pasaulē, kas strādā pēc citiem likumiem, un ierakstījām tur albumu Good Luck.  Es ceru, ka mums izdevās tajā noķert kaut nedaudz brīvības un viegluma, kas tur virmo visapkārt, bet mūsu pelēkajos Latvijas rudeņos reizēm mēdz pietrūkt. Atpūtīsimies no darbiem un pienākumiem un kopā nosvinēsim dzīvi 23. novembra vakarā Hanzas peronā! Mēs kopā ar lielisku radošu cilvēku komandu strādājam, lai radītu, ko maģisku un skaistu. Pirmo reizi mums līdzās uz skatuves kāps arī stīgu kvartets un perkusionists, būs lieli ekrāni ar jaudīgām gaismām, un tas būs neaizmirstams audiovizuāls ceļojums!"

Rīgas koncerta īpašais viesis būs 17 gadus vecā Luksemburgas dziedātāja C’est Karma, kura jau spēlēja kopā ar Carnival Youth sešos grupas koncertos Vācijā.

Grupa Carnival Youth pagājušajā nedēļas nogalē ar koncertu Valmierā sāka albuma Good Luck Latvijas koncerttūri. Roberts Vanags stāsta: "Neskatoties uz šķēršļiem, kurus neiespējami paredzēt un kuru dēļ nācās dažus koncertus pārcelt, tūre ir sākusies! Paldies visiem, kas apciemoja mūs Valmieras koncertā, tas bija jaudīgs vakars!"

Kā ziņots, grupas dalībnieka ģimenes apstākļu dēļ ir pārcelti koncerti Aizkrauklē (jaunais koncerta datums 21.11.) un Līvānos (jaunais datums 13.12.), tāpat ir jāpārceļ 20. novembrī paredzētais koncerts Madonā uz 28. novembri. Iegādātās biļetes derīgas apmeklējumam pārliktajos datumos, vai arī tās ir iespējams atgriezt biļešu tirdzniecības vietās.

Starp Eiropas un Latvijas Good Luck koncertiem novembra sākumā grupa Carnival Youth pirmo reizi devās uz Ķīnu, kur Šanhajā pēc Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras uzaicinājuma uzstājās China International Import Expo Latvijas stenda atklāšanā, uz centrālās izstādes skatuves, kā arī sniedza koncertu vietējā mūzikas klubā.

Šī brauciena video atskats:  

Informācija par koncertiem un biļetēm: www.carnivalyouth.lv

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja