Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kaņepes Kultūras centrā otro sezonu sāks elektroniskajai mūzikai veltīts projekts Signāls

Foruma Baltā nakts ietvaros Kaņepes Kultūras centrā sestdien, 7. septembrī, tiks atklāts elektroniskajai mūzikai veltītais projekts Signāls, kura ietveros līdz decembra beigām ar dažādām lekcijām, DJ setiem, darbnīcām, koncertiem un cita veida aktivitātēm, tiks nodrošināta platforma dažādu elektroniskās mūzikas eksperimentu attīstībai un jaunradei, informēja projekta pārstāve Anna Luīze Pētersone.

“Aizvadītas sezonas notikumi lika sajust kopības sajūtu elektroniskās mūzikas lauciņā, kā arī novērojām jaunu apvienību, pasākumu un DJ uzplaukumu. Tieši atsaucība un rezultāti pierāda, ka Signāls jāturpina jaunā sezonā, jaunā kvalitātē” tā par projektu stāsta tā kurators Vadims Pitlans jeb DJ TRASHY KID.

Sadarbībā ar T Studio foruma Baltā nakts ietvaros notiks projekta atklāšanas pasākums Sintēze. Pasākumā varēs iepazīties ar mūzikas radīšanas, DJ tehnikas un studijas aprīkojumu, Ikviens apmeklētājs varēs piedalīties un uzzināt iespējas, ko piedāvā mūsdienu tehnoloģijas mūzikas veidošanā, kā arī notestēt dažādas mūzikas iekārtas, satikt to pārstāvjus, kā arī veicināt tīklošanos. Būs iespējams arī piedalīties DJ darbnīcā, iegādāties plates, piedzīvot elektroniskās mūzikas improvizāciju un noskatīties dokumentālo filmu Deju Laikmets. Sintēze sniegs iespēju iepazīt pasaules mēroga inovācijas un aprīkojuma tendences vienuviet ar mērķi attīstīt elektroniskās mūzikas kvalitāti Latvijā.

Tāpat katru otrdienu Kaņepes Kultūras centrā norisināsies jauno DJ vakari, kā arī projekta ietvaros radio stacijā Radio Naba  ir tapis raidījums Signāls, kuru klausīties ir iespējams katru otro ceturtdienu plkst. 22. Raidījumu vada Vadims Pitlans (TRASHY KID), un tajā tiek sniegts ieskats dažādu stilu mūsdienu elektronikā, veikti pašmāju un kaimiņvalstu pirmatskaņojumi, notiek sarunas ar dīdžejiem, producentiem un pasākumu organizētājiem.

Sintēze programmai var sekot līdzi tās mājaslapā (https://tstudio.lv/sinteze/). Visi Signāls pasākumi notiks Kaņepes Kultūras centrā, Rīgā, Skolas ielā 15. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja