Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Koncertzālē Palladium uzstāsies kanādiešu rokgrupa Billy Talent

Viena no spēcīgākajām kanādiešu rokgrupām Billy Talent pirmo reizi viesosies Latvijā un nākamvasar 15. jūnijā uzstāsies koncertzālē Palladium. Grupa Rīgā viesosies sava jaunākā albuma Crisis Of Faith ietvaros, kurš pie klausītājiem nonāks nākamā gada 21. janvārī.

Billy Talent ir novērtēta kā 27. no labākajām kanādiešu grupām un ir starp 10. komerciāli visveiksmīgākajām pārdotajām kanādiešu grupām. Kanādas roka radio viņi ir ieguvuši trīs nr. 1 hitus, kuri 20 nedēļas pēc kārtas saglabāja pirmo pozīciju topā – sešus Top 5 hitus un sešus Top 10 hitus. Ar vairāk nekā miljons pārdotu albumu kopiju Kanādā un vairāk nekā 3 miljonu starptautiskā mērogā grupa turpina iekarot mūzikas albumu topu virsotnes.

Grupas debijas albums Billy Talent tika izdots 2003. gada rudenī un saņēma atzinīgu novērtējumu mūzikas kritiķu vidū. Ar hitiem Try Honesty, The Ex, River Below un Nothing to Lose albums sasniedza Kanādas albuma topa 6. vietu un trīskāršu platīna statusu, kā rezultātā tika saņemtas arī divas prestižās Juno Awards balvas – Gada labākais albums un Gada labākā grupa. Arī grupas nākamie albumu nākamie turpinājumi Billy Talent II un Billy Talent III ir saņēmuši trīskāršu platīnu statusu. Grupas pēdējais 2016. gadā izdotais albums Afraid of Heights debitēja mūzikas albumu topā pirmajā vietā ne tikai Kanādā, bet arī Vācijā, Šveicē un Austrijā.

Kopumā Billy Talent ir saņēmuši 7 prestižās Juno Awards balvas un 23 nominācijas. Kā arī 10 Much Music Video Award balvas no 32 nominācijām, kas ierindojis grupu starp visvairāk nominētajām grupām Much Music Video Award balvu vēsturē.

Reckless Paradise, Beg To Differ (This Will Get Better), Forgiveness I+II un jaunākā End of Me ir dziesmas no grupas sestā albuma Crisis of Faith. Jautāts par to, ko klausītāji var sagaidīt no jaunā albuma, grupas solists Bens komentēja: "Mēs šajā ierakstā demonstrēsim sarežģīto, daudzslāņaino visumu, kas ir Billy Talent, jo katra albuma dziesma ir atšķirīga no iepriekšējās, tomēr vienlīdzīgi svarīga un spēcīga. Šis ir labākais materiāls, pie kā esam strādājuši, un ar to ļoti lepojamies." Grupas jaunākais albums pie klausītājiem nonāks nākamā gada sākumā, 21. janvārī.

Biļetes Biļešu servisa tīklā pieejamas jau no piektdienas, 24. septembra, plkst. 12.00.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja