Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā 0 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Noskaties Melo-M jaunāko video un dodies uz grupas koncertiem!

Tikko laists klajā čellu trio Melo-M video kopā ar DJ Makree, savukārt no marta beigām līdz maijam vairākās Latvijas pilsētās notiks koncertturnejas Pieci elementi koncerti, kuros trio čellisti muzicēs kopā ar pazīstamo dziedātāju Diānu Rudāni, informēja grupas pārstāvji.

Melo-M jaunākais video tapis dziesmai Made Of, kura oriģināla izpildītāja ir zviedru soliste Nause. Skaņdarba ierakstā un video uzņemšanā trio mūziķi sadarbojušies ar pazīstamo latviešu dīdžeju Makree. Video filmēts Rīgas Melngalvju namā.

Savukārt pavasarī Melo-M apciemos vairākas Latvijas pilsētas koncertturnejas Pieci elementi ietvaros, piedāvājot dažādu žanru un noskaņu skaņdarbus trīs čellu un solistes Dināras Rudānes izpildījumā.

Koncertprogrammas nosaukums Pieci elementi nav nejaušība, jo tajā valda piecas dažādas mūzikas noskaņas – gan akadēmiskā mūzika, gan roks un popmūzika, gan kino mūzika un jūtamas arī atsauces uz tautas jeb pasaules mūziku.

Koncertprogrammas nosaukums nevilšus saistīts arī ar kādu īpašu muzikālu pārsteigumu – solistes un Melo-M sadarbībā iestudēts skaņdarbs Dīvas deja, kas plašāk pazīstams no filmas Piektais elements un izceļas ar īpašu vokālo sarežģītību.

Koncertprogrammā iekļauta gan grupas Queen dziesma Who Wants to Live Forever, gan roka himna Smoke on the Water, Enijas Lenoksas savulaik dziedātā Sweet Dreams, kā arī Volfganga Amadeja Mocarta Nakts karalienes ārija no operas Burvju flauta un daudzi citi skaņdarbi.

Turnejas koncerti notiks 13. martā Valmieras kultūras centrā, 27. martā Berģu kultūras centrā, 13. aprīlī Ogres novada kultūras centrā, 6. maijā Jelgavas kultūras namā un 15. maijā Latgales vēstniecībā Gors Rēzeknē.

Biļetes uz koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja