Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pašmāju mūziķi sniegs autokoncertus radošo personu atbalstam

4., 5. un 6. jūnijā tirdzniecības centra Domina Shopping jumta stāvvietā norisināsies trīs labdarības autokoncerti, kuros muzicēs Carnival Youth, Dziļi violets, Dakota, Ducele un Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra klaviertrio, informēja pasākuma rīkotāji.

Labdarības koncertu mērķis ir atbalstīt projektu Dots devējam atdodas, tāpēc visi līdzekļi par iegādātajām biļetēm tiks novirzīti radošo jomu pārstāvju atbalstam, kuri Covid-19 izraisītās krīzes dēļ palikuši bez iztikas līdzekļiem. 

Ceturtdien, 4. jūnijā, plkst. 20 uzstāsies grupas Carnival Youth un Dziļi violets, piektdien, 5. jūnijā, plkst. 20 uz skatuves kāps grupas Dakota un Ducele, savukārt sestdien, 6. jūnijā, plkst. 20 koncertēs Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra klaviertrio, kura sastāvā jau 10 gadus spēlē Indulis Cintiņš, Dace Zālīte-Zilberte un Mārtiņš Zilberts.

"Labdarības pasākumu organizēšana un atbalstīšana Dominai ir bijusi nozīmīga vienmēr. Arī projektu Dots devējam atdodas informatīvi atbalstījām jau tā pirmajā posmā, kad, uzsākot ziedošanas kampaņu, portālā lsm.lv tiešraidēs bija vērojami ziedojumu pop-up vakara šovi ar dažādu Latvijā zināmu radošo personību uzstāšanos. Tādēļ līdz šim nebijis notikums – labdarības auto koncerti uz Dominas jumta, ir mūsu ilgi lolots un gaidīts notikums. Mums ir svarīgi atbalstīt savus līdzcilvēkus, it īpaši šajā sarežģītajā laikā. Šobrīd daudzās nozarēs strādājošie izjūt milzum lielas pārmaiņas – radošo profesiju pārstāvji, kā, piemēram, mūziķi, aktieri, mākslinieki, ir vieni no tiem, kuri ārkārtas situācijas dēļ jūtas īpaši smagi. Baudot daudzveidīgu mūziku klātienē, saulrietā ar lielisku panorāmas skatu, turklāt droši un visiem aktuālajiem priekšrakstiem atbilstoši, ar mūsu visu atbalstu varam palīdzēt Latvijas kultūras jomā strādājošajiem izdzīvot," komentē t/c Domina Shopping direktore Dina Bunce.

"Bieži kultūras darbinieki darbojas "idejas vārdā", un viņu ienākumi jau miera laikos ir uz izdzīvošanas robežas. Absurdi, bet tieši šo personu radītie materiāli ir tie, kuri mums šajā laika posmā ļauj pavadīt mūsu ikdienu mentālā harmonijā, jo to saražotie darbi – grāmatas, filmas, mūzika un izrādes ir tie, kurus mēs patērējam visvairāk. Mēs mīlam un labprāt patērējam vietējo kultūru, balsojot par to ar savu naudu, tāpēc izlēmām veidot šo ziedošanas kampaņu, kas gan vāc ziedojumus, gan pievērš uzmanību neaizsargātajam kultūras cilvēka stāvoklim neparedzētos apstākļos," uzsver Dots devējam atdodas radošā direktore Una Rozenbauma.

Ziedošanas kampaņa Dots devējam atdodas sniedz iespēju katram, kurš to vēlas, pateikties mūsu radošajiem cilvēkiem, kuru darbi turpina mūs iepriecināt, bet, kuri paši krīzes dēļ nevar nopelnīt sev iztiku. Akcija ir labākais veids, kā pateikt Latvijas kultūras jomas darbiniekiem: Jūs esat mums vajadzīgi!. Projektam iespējams ziedot portālā ziedot.lv.

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un t/c Domina shopping informācijas centrā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja