Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 21. jūnijs
Monvīds, Egita, Emīls

Šovakar ar īpašu jubilejas programmu Rīgā uzstāsies Postmodern Jukebox

Šovakar, 10.jūnijā, Skota Bredlija Postmodern Jukebox 10 gadu jubilejas tūre piestāj Rīgā, koncertzālē Palladium. Biļetes joprojām pieejamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Koncertu apmeklētājus gaida žilbinošs un iedvesmojošs ceļojums Postmodern Jukebox muzikālajā visumā, kurā mūsdienu hiti un ikoniski popmūzikas gabali izskan caur pagājušā gadsimta 20. gadu džeza, svinga, ritma un blūza un citu klasisko stilu prizmu. Un tos profesionāli atdzīvina vieni no pasaules labākajiem dziedātājiem, dejotājiem un instrumentālistiem.

Pagājuši desmit gadi un jau kādu laiku simtiem tūkstošu uzticamu fanu visā pasaulē Postmodern Jukebox šovs kļuvis par ikgadēju muzikālu tradīciju. Turklāt viņi parasti ir arī rūpīgi sagatavojušies, ģērbjoties izmeklētos “vintage” tērpos un ar prieku gatavi ienirt šajā muzikālajā piedzīvojumā.

“Līdz 2023. gada beigām Postmodern Jukebox būs snieguši jau 937 koncertus 44 valstīs,” uzskaita Skots Bredlijs, kurš veido grupas muzikālos aranžējumus un vada šovus. “[Jāatzīst, ka] šāda veida ilgmūžība mūžam nepastāvīgajā nozarē mums bija pilnīgi negaidīta. Nav nevienas slepenas [panākumu] formulas, izņemot zināmu apsēstību ar klasisku skanējumu un vēlmi iepazīstināt [publiku] ar fenomenāliem talantiem. Mēs joprojām jūtamies pagodināti par skatītāju atbalstu šim projektam, kas turpina mūs iedvesmot un virza jaunos mākslinieciskos augstumos. Tā ir ideāla laulība, un mūsu 10 gadu jubilejas tūre būs īsti svētki."

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja